0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #40 -: Декември 21, 2011, 20:28:52 pm »
Аз пък през вечер сънувам, че съм си вкъщи, живеем в къща и някакъв мъж, не му виждам лицето все иска да ме намушка в корема, а аз пищейки му се моля да не ме коли точно там/явно подсъзнанието ми копнее да съм бременна :(/После хуквам по стълбите надолу, и искам да крещя, за да ме чуят, но нямам глас ... Отвратителен е този сън, при това е системен.Явно тотално съм се сдухала ...
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #41 -: Декември 21, 2011, 21:15:14 pm »
Много сме затормозени, момичета  :(  
evita1717, наистина ти е ужасен сънят. Аз самата дълго време съм имала такива натрапчиви сънища с преследване и ножове. После прочетох в "Тълкуване на сънищата" на Фройд, че страхът от наръгване в съня е свързан със страха от дефлорация. Ако мразиш прегледите с вагиналния ехограф, това може би обяснява и съня ти. Ако вземем предвид тълкуването на Фройд, разбира се  :wink:
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 23:16:35 pm от Туци »
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #42 -: Януари 09, 2012, 15:37:49 pm »
Тази нощ пък сънувах,че сме си осиновили момиченце. Гушках го, гушках го и накрая реших, че всъщност не сме го осиновили, а съм си го родила аз  8O. Едно щастие беше...
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #43 -: Февруари 16, 2012, 15:45:03 pm »
И аз много сънувам бебета.Последния сън беше преди два месеца и сънувах че имам близнаци и се казват Мони и Рони но не ги видях просто си бяха там и после като се събудих исках направо да ги извикам да дойдат толкова реалистичен сън беше ,нооооо само сън  :(

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #44 -: Август 14, 2012, 11:40:41 am »
Аз често сънувам, че някоя близка е бременна... сестра ми или някоя приятелка. Не знам дали това значи, че подсъзнателно прехвърлям отговорността на някой друг или това е моят стремеж към бебче.
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #45 -: Август 30, 2012, 12:42:37 pm »
Записче и тук  :bighug:
Моите сънища са цветни, реалистични и предимно хубави. Когато съм сънувала хубав сън, не ми се става от леглото, защото в действителност нещата са къде, къде по-различни.
Имала съм няколко сънища свързани с бременност.
Преди време сънувах, че съм бременна и ще раждам, спомням си, че ме вкараха в операционната, за да ми направят секцио. Събудих се разтреперана и цялата обляна в пот.
После сънувах друго - че вече имам детенце, едно сладко момченце, но все още не мога да му видя ясно личицето, а то все ми казваше - "Обичам те мамо", събудих се разплакана и дълго време не можах да се успокоя.
А последният ми съвсем пресен сън беше, че имам две дечица и се разхождаме в гората заедно с таткото. Просто блаженство!