0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Кървене по никое време
« Отговор #40 -: Май 18, 2006, 20:49:06 pm »
Цитат на: Dimitrova
Да с вагинален ме гледа а нов тест ще правя след 3 дена като свърша утрогестана....И пак при доктора.Благодаря ти....дано да си права

Димитрова миличка дано дано да има нещо!Защо не си пусна кървен тест?????Щеше веднага да разбереш!!! :lol:
Кървене по никое време
« Отговор #41 -: Май 22, 2006, 15:30:30 pm »
Здравейте момичета.Аз продължавм да чакам.Днес си пуснах кръвен тест защото вече се притеснявам доста ама щял да излезе чак в четвъртък.Днес ми е 39 ден и правих и уринарен тест който е отрицателен.....Тази сутрин реших да си измеря температурата - 37.3 Утрогестана го спрях в събота... :( Не е възможно ако има бременност да не покаже теста...Вие какво мислите момичета.До четвъртък ще се побъркам ако не ми дойде М.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Кървене по никое време
« Отговор #42 -: Май 22, 2006, 16:45:02 pm »
Здравейте момичета.Аз продължавм да чакам.Днес си пуснах кръвен тест защото вече се притеснявам доста ама щял да излезе чак в четвъртък.Днес ми е 39 ден и правих и уринарен тест който е отрицателен.....Тази сутрин реших да си измеря температурата - 37.3 Утрогестана го спрях в събота... :( Не е възможно ако има бременност да не покаже теста...Вие какво мислите момичета.До четвъртък ще се побъркам ако не ми дойде М.

Ако си бременна ще покаже/кръвния/.
Стискам палци...
Температурата е доста висока (като при бременност) Дано :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Кървене по никое време
« Отговор #43 -: Май 22, 2006, 17:08:30 pm »
А сега вече съм изумена 8O да ви кажа уринарния тест го правих тази сутрин в 11 часа и беше отрицателен взирала съм се много нищо не видях.Сега пак го гледам и не вярвам нещо тези тестове не са в ред. 8O Има втора черта но не е права а като скоба   I )  така....Теста е шуърчек....Какво мислите за това :?:

Кървене по никое време
« Отговор #44 -: Май 22, 2006, 17:24:24 pm »
А сега вече съм изумена 8O да ви кажа уринарния тест го правих тази сутрин в 11 часа и беше отрицателен взирала съм се много нищо не видях.Сега пак го гледам и не вярвам нещо тези тестове не са в ред. 8O Има втора черта но не е права а като скоба   I )  така....Теста е шуърчек....Какво мислите за това :?:

Шуър чек си прави какви ли не експерименти с нервите ни! За това е така! Най надежден е клиър вю. Просто си направи друг тест, друга марка / клиър вю е рядкост по аптеките/, за да се поуспокоиш...
Стискам палци да видиш двете чертички!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Кървене по никое време
« Отговор #45 -: Май 22, 2006, 19:39:50 pm »
Dimitrova мила, стискам палци дано да си бременна.  :cloud9:

*

adi

• 7710
Кървене по никое време
« Отговор #46 -: Май 22, 2006, 20:50:32 pm »

миличка температура ти е висока като при бременност.....................
Утре сутрин направи още един тест но друга марка!Стискам палци.Много много ги стискам! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
Кървене по никое време
« Отговор #47 -: Май 22, 2006, 23:11:20 pm »
Благодаря ти Ади и аз много се надявам да е така ще повярвам в чудесата :D

Кървене по никое време
« Отговор #48 -: Май 23, 2006, 17:18:41 pm »
Най-новото е че днес бях при лекаря си...Бременност няма има фоликул вече  в дясно....Но защо не ми идва???Благодаря ви момичета за окуражителните думи и изобщо за всичко.....

*

adi

• 7710
Кървене по никое време
« Отговор #49 -: Май 23, 2006, 21:11:35 pm »
Най-новото е че днес бях при лекаря си...Бременност няма има фоликул вече  в дясно....Но защо не ми идва???Благодаря ви момичета за окуражителните думи и изобщо за всичко.....

Миличка съжелявам ,но така или иначе чудото ще дойде и при нас!!!!!
Понякога нещата нестават когато ние искаме а токава когато му дойде времето!А ЧХГ с какви стойности беше????какво казва лекаря -защо не ти е дошла М???Надявам се всичко да е наред!Пиши как се развиват нещата! :bighug:
Кървене по никое време
« Отговор #50 -: Май 24, 2006, 09:31:47 am »
резултатите от теста ще излязат утре и той иска да ги види...Но едно страшно много ме дразни че не ми дава никакво обяснение защо не ми идва М. :evil: Аз ли трябва да знам....Температурата все още е висока което също не смятам за нормално.Лекарят каза че няма бременност и лигавицата на матката била тънка, а до преди седмица каза обратното че имам много дебела лигавица.....И аз вече се обърках и незнам какво да мисля...

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Кървене по никое време
« Отговор #51 -: Май 24, 2006, 09:42:30 am »
Абе какъв е този доктор? Как така няма да може да ти обясни защо няма М? Да не би да е объркал жълтото тяло с фоликул, я вземи за всеки случай да се консултираш с още някой специалист. А какво показа кръвният тест?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Кървене по никое време
« Отговор #52 -: Май 24, 2006, 10:41:40 am »
от кръвния ще излязат резултатите утре и ще ви пиша какво показва....и каквито и да са резултатите ще ида при доктора дето ме оперира кагато беше извънматочната бременност щото не ми харесва тази работа...Никога не съм имала такова закъснение...Дори и утрогестана да ми е повлиял да не ми идва вече минаха 5 дена откакто го спрах.

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Кървене по никое време
« Отговор #53 -: Май 24, 2006, 14:59:37 pm »
Димитрова, хайде ще чакаме да пишеш какво е ЧХГ, че с тази висока БТ и липсата на М. много ме съмнява да ти е нов цикъл,  че чак и доминантен фоликул да си образувала.Стискам палци. А ти засичала ли си на кой ден ти е била ову миналия месец, т.е. колко дни са минали от евентуалното зачеване, може просто да е още рано да се види плоден сак на УЗИ, но пък и работата с тънката лигавица, много объркваща история. дано всичко се нареди:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Кървене по никое време
« Отговор #54 -: Май 24, 2006, 15:17:00 pm »
rally_g  не съм засичала нищо нито съм мерила температура.Всичко започна с това че ми зацапа кафяво на 20 ден и на 21 от цикъла(затова и писах тук)заради зацапването.Когато отидох при доктора той каза че е имало евентуално ову и това е овулационно кървене.Изписа ми утрогестан за 15 дни защото лигавицата била дебела и се надявах да е станала работата.В деня когато чаках да ми дойде отидох пак и той каза да не спирам утрогестана защото има дебела лигавица но няма плоден сак и е рано.Когато спрях утрогестана реших да чакам да ми дойде няколко дни но не ми дойде и пак отидох и тогава ми каза това за тънката лигавица и че имам фоликул в дясно(където на мен не ми върши работа)

*

adi

• 7710
Кървене по никое време
« Отговор #55 -: Май 24, 2006, 20:26:55 pm »
Димитрова -този твоя лекар направо ме обърка!!!!Все си мисля че има нещо!!!Оф утре ще чакам да напишеш за ЧХГ!!!!!!!!!!!!!!!Успех миличка!!! :bighug:
Кървене по никое време
« Отговор #56 -: Май 25, 2006, 11:16:30 am »
Тази сутрин ми дойде М  :)  вече съм по спокойна

*

adi

• 7710
Кървене по никое време
« Отговор #57 -: Май 25, 2006, 21:09:15 pm »
:bighug:  :balk_21: