0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

:) ще можели и за мен коментарче :)
« -: Декември 07, 2010, 20:03:46 pm »
 :grouphug2: как смятате дали съм уцелила О  защото го правим само когато искаме а не по график и след О хубаво ли е въздържанието ние така правим  :oops: по принцип 2 фаза Т ми е 36.80 пък сега до 37 се вдигна далиии  :bori_023: Благодаря Ви че Ви има  :grouphug:
Re: :) ще можели и за мен коментарче :)
« Отговор #1 -: Декември 07, 2010, 20:12:33 pm »
Здравей Банбинка, добре дошла..и бързо да се местиш в бременелските темички. Според мен ову е 2 дена след датата, която си отбелязала..но може и да не съм права. Направи си графиката видима, да се виждат сърчицата и бележките ти. Пожелавам ти много бърз успех!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #2 -: Декември 07, 2010, 20:13:53 pm »
:grouphug2: как смятате дали съм уцелила О  защото го правим само когато искаме а не по график и след О хубаво ли е въздържанието ние така правим  :oops: по принцип 2 фаза Т ми е 36.80 пък сега до 37 се вдигна далиии  :bori_023: Благодаря Ви че Ви има  :grouphug:
Здравей и добре дошла при нас :) Има голям шанс тогава да е била О. и дано сте улучили момента :) Иначе изчакай още няколко дни и така ще знаем дали е имало О.Но да знаеш че е най-добре да правиш тестове за О.+ мерене на БТ. :) Успех
*
« Отговор #3 -: Декември 07, 2010, 20:54:35 pm »
Струва ми се твърде рано за коментар.Напише малко повече информация за дъл.на цикъла и т.н.Графиката ти за сега е доста добра-Успех мила!!
 :bighug:
« Отговор #4 -: Декември 07, 2010, 21:57:52 pm »
според мен О е била на 20-и ден, графиката ти върви добре
Успех
« Отговор #5 -: Декември 07, 2010, 22:04:44 pm »
Цикъла ми е 31 дни  :) бележките съм ги заключила щото си пиша малко лични неща там  :oops: иначе "сърцата" ми  около О са на 17 и 19 ден от цикъла.Според мен и БТ май правилно съм отбелязала 19 ама знам ли...  :D иначе всеки ден пия ФК, от 3 месеца бебеправим.  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: Дано на всички ни се сбъднат желанията за най хубавия коледен подарък  :bori_003:
*
« Отговор #6 -: Декември 08, 2010, 08:19:32 am »
Привет бамбинова,

Добре дошла при графиките и дано не се задържиш много време тук! :)
Ако сте сложили сърчица на 17ти и 19ти ден, шанса за  :bfp: е голям. Ову мисля, че си го определила правилно.. БТ се вдига до 5 дена след О все пак...
Графиката ти е идеална засега.. дано ни зарадваш скоро!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #7 -: Декември 08, 2010, 09:32:58 am »
Благодаря Ви за куража от 1 година Ви чета, но от сега бебеправим защото лекувах няколко кондиломчета  :oops: забравих да Ви кажа че БТ меря орално с дигитален търнометър  :bighug:
*
« Отговор #8 -: Декември 08, 2010, 09:36:04 am »
Привет, Бамбинова  :)

Още е рано да се коментира графиката ти (и все пак, моето предположение за овулационен ден - 21). Добре е базалната температура да се проследява през целия цикъл. Само в началото, в края или по няколко пъти оттук-оттам - може да донесе само объркване, но не и помощна информация в разчитане на промените извършващи се по време на МЦ.
Ето къде можеш да прочетеш за измерването на базалната температура.

Успех  :)
............................Тайната на нашата вечеря............................