0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Болка след загубата в 23 г.с., нужда от психолог.
« Отговор #40 -: Ноември 06, 2009, 14:08:43 pm »
Силванченце, въздържах се, да се намеся в темата ти, но тази усмивка, която си пуснала, ме окуражи  :)

С много болка следя, какво се случва с тебе, но от нещата, които пишеш напоследък в другите теми, ми се струва, че вече си посъбрала силици и изправяш поглед напред. Дано да е така!
Желая ти, и то много скоро, радостта така да изпълни душата ти, че да свие мъката в най-малкото ъгълче и никога повече, да не я пуска от там.  yahoo_17

А за тази "психоложка" от поста на  mia88 ... нямам думи... Написаното е като статия в евтино женско списание.
Това ми стана любимо:
"Тя /жената/ е в борбена позиция и „запълва” себе си с личностно реализиране. Сякаш не оставя пространство да се развие и нещо друго. Въпросът е в това жената да се замисли и за тези аспекти."
Разбирай: това, че сме работещи момичета, ни пречи да забременяваме и да износваме деца. Ако си седнем вкъщи, край печката, веднага ще станем "трудни"...

То цялото епистоларно излияние е в стил "само се успокойте и ще стане" - най-добрата психологична помощ, на която всички ние се радваме ежедневно :)

Добре, че не са това психолозите в България. И между тях има некадърници, но има и много свестни хора... като във всяка професия, впрочем...

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #41 -: Ноември 06, 2009, 14:40:38 pm »
Какво ми остава, милички, освен да се усмихвам, макар и със свито сърце  :? .

Всеки сам си знае, аз не съм от най-силните, но не е нормално само да цивря и да мрънкам, няма да помогне.

Аз знам много добре кое е това, което ще ме направи истинска щастлива и усмихната, затова не спирам да мисля и да се надявам за сестра ми и за мен  :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl: .

Надявам се всички нас, момичета, всички ние заслужаваме това щастие и трябва да сме силни!!!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #42 -: Ноември 07, 2009, 09:56:04 am »
Adski izvinqvai za glupavite mi pitaniq predi mesec moje bi na li4ni, izvinqvai 4e popitah bez da znaq, no prosto adski dalgo nqmah net i neznaeh kakvo stava s moeto semeistvo v za4atie.... Sega razbiram ot 4asti kakvo si izpitala makar ot4asti, za6toto az gi izgubih predi 3 dni i to v 6 g.s. Nito gi use6tah, no prosto gi vidqh na ekrana kak tupkat sar4icata im, a makata mi e tolkova gorestna i jestoka, i vse pak nesravnima s tvoqta, izvinqvai silvan4ence...Prosti mi...

От Модератор: Пиши на кирилица или ползвай КРЕДОР!
« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 10:20:52 am от rally_pat »
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #43 -: Ноември 09, 2009, 09:55:32 am »
Не си спомням с нещо да си ме обидила, не се сещам и какво си питала даже, не се притеснявай за това.
От никой ТУК не се обиждам, напротив, толкова подкрепа и разбиране срещам, че не мога без вас, всички сте ми много близки, без да ви познавам даже.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #44 -: Ноември 15, 2010, 15:04:16 pm »
Доста теми прерових и нищо не открих!
Може ли някой да ми каже ходил ли при Деси от клиника Малинов.До колкото знам тя е психоложка там и от скоро имам желания да отида на психолог.Мисля си и за други ,но бих се радвала ако някой ме ориентира къде е ходил, колко е сеанса и ... не на последно място това помогнало ли е?!

Благодаря предварително!