0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро дами!
Петич,благодаря за закуската душо.А сега на лични ми пиши подробности за баницата :D,
че и аз да я направя.Изглежда много вкусна :oops: :D
Хайде дами,чакам ++++новини :crossfingers: :bfp:
За темата ,който кажете-аз нямам проблем :wink:Който изберете  :D
за всички ловуващи малко и от нас ,че скоро не съм пускала
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте и от мен :) Мерси за закуската-много е вкусно :)
Колкото до темата .. Мога да я пусна ако нямате нищо против  :oops: Предната седмица се поизложих малко ,за което моля за извинение!
Вече имам горе долу списък ,който естествено ще се промени утре но все пак имам на предвид как са списъчетата :) така че..
Иначе засега ви пожелавам лек ден.Ние ще се възползваме от хубавото време и отиваме малко на разходка :) Снощи много валя а днес едно слънце... :) Странно е това време.
Целувам Ви и една доза от нашите вирусчета за всички ловуващи
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Здравейте момичета! Много хубава баничка ни е замесила Петето.  :D
При мен вчера беше фалшива тревога - тази сутрин с пълна сила ми дойде  :( но какво да се прави. След няколко дни - наново.  :lol:
Хубав ден от мен!
*
Мале, малеее! Освен Joya и бременни, други не се вясват в темата нещо! :? Що така бе? Къде сте се изпокрили днес? Дано да ви е приятен денят!
Joya, нов месец-нов късмет! Дано!
Сари, пускай мила, ти си на ред! :D А за списъците, то е ясно, че утре всеки ще си каже до къде е и ще коригирам :wink:
Приятен следобед на всички! :D
Аз пак ставам в следобедните часове,но веднага си наливам кафенце и вземам от баницата.Благодаря ти Пете,страхотно си се справила
Joya,съжалявам мила.Момичета,стягайте се,до нова година искам всички да се отчетем с  :bfp:
Еле,изгуби се някъде,ама аз от утре ще си искам обещаните вирусчета,че започваме ловния сезон.Бебешори,ако не е нахлано,искам и от твоите  :oops: че много искам близнета
Лек ден,момичета
[/url]
Здравейте момичета. Виждам, че не сте били много активни докато ме нямаше.Та да разкажа--ние бяхме за 2 дена до Пиза и Флоренция с кръстника и приятелката му... Та той й предложи брак.. много хубаво ни изненадаха.. И днес сутринта станахме рано да хванем полета в 6 и съм разбита..Утре ще меря отново БТ..дано да се е вдигнала и ову да е минала..че с тоя дълъг лов на моя мъж му изпивам душичката... :)

Цунки на всички и много стиснати палчета от мен :):)

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Краси, тук съм, мила, две денонощия бях с жлъчна криза  :(... Сега не мога да ям почти нищо...
Пускам ти специално отгледаните за теб  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:, дано ти донесат късмет!
За всички нуждаещи се  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, да не се потретвам, но ви чакаме в другата темичка :).
Приятен следобед!
Съжалявам,Еле,дано е отминала вече и да не те повтаря повече тази криза.Благодаря ти за вирусчетата,веднага се цопвам в тях,че съм намислила от тази вечер активно да започваме лова.
Рени,радвам се,че сте си изкарали хубаво и това романтично предложение...искам и аз.Пожелавам ти това да е бил най-успешния улов и скоро да ни зарадваш :)
[/url]
Ехооо много сте мълчаливи бе девойки сладки  :D
Найстина само тумбачета преобладават тука
Сигурно ловувате ли ловувате  :lol:
Гризкам си баничката на Петето ,чудна..чудна  :)
Joya дано новия месец е най дългият  :cloud9: :crossfingers: :bighug:
Елее дано си по добре миличка,пази се почивай и да не идват вече тези болежки
Рени хайде мила да ни зарадваш този месец  :balk_21: :bfp:
Продължаме да дебнем за хубави изненади  :crossfingers: :crossfingers:
Краси ето мила за теб и за всички желаещи двойни вирусчета
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Вярвам!!!!