0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Уролог андролог
« -: Март 30, 2010, 14:55:55 pm »
Препоръчайте ми, моля лекар в София
Изчетох доста за д-р Кацаров-много хора са недоволни, макар това да ни е първия избор
Д-р Бъчваров от "Щерев"-много крайни мнения има
Д-р Милушев ми препоръчаха от клиниката, в която ходя, но не намирам отзиви за него

Вече съвсем се обърках
*
Re: Уролог андролог
« Отговор #1 -: Март 30, 2010, 21:04:38 pm »
Имел, коя клиника посещаваш?
« Отговор #2 -: Март 30, 2010, 21:27:57 pm »
на "Щерев"
*
« Отговор #3 -: Март 30, 2010, 22:22:59 pm »
Съпругът ми ходи при Д-р Кацаров.Доволен е от него.
*
« Отговор #4 -: Март 30, 2010, 23:07:32 pm »
И аз съм доволна от прегледа при Кацаров.В нашия случай назначи лечение преди процедура и не ни вика за повторен преглед, защото няма смисъл.Аз се притеснявах да не започне едно размотаване.
« Отговор #5 -: Март 30, 2010, 23:29:24 pm »
и ние записахме час при Кацаров.
« Отговор #6 -: Април 01, 2010, 19:32:01 pm »
Съпругът ми също беше пациент на д-р Кацаров. Имаше варикоцеле и операцията я прави той. Много сме доволни от него, добър лекар и не е алчен( като проф. Димитър Цветков :x).
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #7 -: Април 01, 2010, 22:28:39 pm »
ние също сме пациенти на д-р Кацаров.Мнението ни е много добро-наистина е много отзивчив,обеснява всичко,не е алчен факт -е,че и на нас ни каза не е нужно пак да идвате даде ни насока/даже не ни взе пари,и ни пожела успех/,и отношението му към пациента е мнооого добро позитивен-не ти дава напразни надежди.Аз лично имам приятели на които той помогна и сега са щастливи родители!Едно огромно БЛАГОДАРЯ!
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
« Отговор #8 -: Октомври 02, 2010, 14:41:25 pm »
Здравейте момичета.
Ние също се оказахме с варикоцеле,  :( и като чета тук, повечето препоръчвате д-р Кацаров. Ще звънна да запиша и аз един час на мъжо.

Съпругът ми също беше пациент на д-р Кацаров. Имаше варикоцеле и операцията я прави той. Много сме доволни от него, добър лекар и не е алчен( като проф. Димитър Цветков :x).
Kremkaramel, може ли да споделиш повече за операцията - колко време е, къде я направихте, възстановяването след това. Ще ми бъде много полезно. Предварително благодаря!
*
« Отговор #9 -: Октомври 02, 2010, 16:56:53 pm »
Joya, прочети тази тема - там има описани много операции и успешно забременяване след това.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=38901.0
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
« Отговор #10 -: Октомври 02, 2010, 20:13:50 pm »
Благодаря ти Цигу! Веднага ще я прегледам.