0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

интравагинална инсеминация
« -: Септември 30, 2010, 17:23:10 pm »
Здравейте,имам въпрос ,който може да ви се стори странен,ние имаме едно дете но много бихме искали да имаме второ бебе, проблемът при нас е ,4е не можем да махнем презервативът, поради проблеми при моят съпруг- брадавици ,които не мога да бъдат излекувани години наред,след хиляди опити и ле4ения навсякъде, както и да е аз смятам ,4е единственият на4ин за нас да имаме дете е 4рез инсеминация,само 4е не знаех 4е има и такава която можеш да правиш в домашни условия,моля ако някой е пробвал и знае нещо пове4е да ми пише,бих отишла веднага на инсеминация ,направена в клиника,но в момента не сме в България , а тук е процедура, която в момента би ни затруднила.Моля ако някой е пробвал интравагинална инсеминация да сподели опита си.

Благодаря ви предварително.
Re: интравагинална инсеминация
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2010, 23:59:06 pm »
За инсеминация в домашни условия не съм чувала. То това ще си е бебеправене по нормалния начин.
За вътрематочна инсеминация ,да ,не само че съм чувала, но и съм правила в клиника. Еякулата се пречиства, промива и се поставя в матката. Процедурата е безболезнена, прилича на вземане на цитонамазка. Успех ти желая!
*
Re: интравагинална инсеминация
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2010, 16:51:16 pm »
kate2001, за пръв път четох за вагинална инсеминация в книгата на д-р Малпани, която дружно във форума на Зачатие (почти) преведохме.

Ето линк към оригиналния текст на английски: http://www.drmalpani.com/book/index.html

Chapter 54: Self-insemination (аз я превеждах тая глава)

Пиши ми на лични ако искаш да ти пратя превода.