0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета!
Какъв прекрасен  неделен ден  :)

Даааа, и ти го правиш още по-прекрасен, много ни зарадва ....

Пете, блаженна закуска :lol:
Желание, правилно, гледай напред, ще стане, няма къде да иде.
Мария, рано е за М., чакаме утре покачване.

Хубава неделя и  прегръдки за всички!

*
Здравейте.
Какви прекрасни новини само. Бебешори, миличка тихичко честито. Няма да е грешка и ще видиш че всичко ще е ок. Пу-пу-пу.
Петенце сега и на теб едно браво за хубавата трапеза. И тази гледка само. Направо ми се иска да съм там.
За всички има много стиснати палчета.
Хубав ден момичета. И дано да има още много +++++ тестчета.

*
Бебешорче,честито и тук мило!Много леки  :cloud9:Много се радвам и вярвам ,че всичко ще е наред!Не се учудвай,че е скоро след неуспеха,ако се върнеш назад,ще видиш ,че при доста от Нас стана точно така :wink: :bighug: :goodluck:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Бебешорче,честито и тук мило!Много леки  :cloud9:Много се радвам и вярвам ,че всичко ще е наред!Не се учудвай,че е скоро след неуспеха,ако се върнеш назад,ще видиш ,че при доста от Нас стана точно така :wink: :bighug: :goodluck:

леле Мони колко право има в думите ти :) След неуспехите неизменно идват големите победи в живота :) Дано с всички се случи така :) Много радост да лъха от всеки изминал миг от живота ни.. Аз май много емоционална станах ама...  :oops: простено ми е мисля :) Целувам ви и ви пожелавам лек неделен ден-много слънце и усмивки
Бебешорииии,много се радвам,мила.Тихичко честито и от мен и дано този път всичко е нормално и ти пожелавам най-сладките девет месеца
Пете,как ми се иска да съм на тази маса с тази гледка...както винаги много си се постарала
Миме,очаквам дълготрайно покачване на БТ  :crossfingers:
Желание,точно така мила-само напред.Дано следващия път е успешен  :hug2:
Прегръщам ви всички и ви желая приятна почивка
[/url]
Бебче, сигурна бях, че ще е ++, толкова се радвам за теб. Мале, направи денят ми страхотен..Усмихвам се и съм щастлива. Целувам те !!

А за всички останали, дано има още мноооогоо ++ :):):)

*
Здравейте момичета .
Тихичко честито на Бебешори.Леки и безпроблемни 9 месеца .
Честито и на Монито за сините гащи .
Чудесна темичка -започна супер и така завърши .
Браво,много се радвам за всички вас.
*
Бебешорче,честито  миличка!Много леки   :cloud9: много,мноооого се радвам и вярвам ,че всичко ще е наред докрая!!!  :bighug:

*
Ехааа Бебешори, браво мила! Всичко ще е ОК! леки и безпроблемни месеци :D
Монии, лека ти е ръчичката май! :wink:
Маймун, утре си на ход :wink:
Лека вечер на всички!
*
Да Петенце ,много се радвам ,че е толкова успешна темата !
Прегръдки на всички  :grouphug:

Благодаря на всички момичета!
Много Ви обичам всички до една  :bighug:
Чета какво сте писали и очите ми се пълнят със сълзи  от радост и щастие
Ренка мила много се надявам утре да е също така вълшебен като днешния,ще чакам новини  :crossfingers: :crossfingers:
Мони само такива темички да правиш
Благодаря на Бог че Ви има!!!

Вярвам!!!!