0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #400 -: Януари 08, 2011, 12:31:05 pm »
Мерси за окуражаващите думи! Едва ли е станало нещо... :( Имам чувството , че всеки момент ще дойде МЦ, а и днес е 14 ден от последното сърчице. Според тебе на кой ден е възможно да е била О.?
 Аз тази сутрин гледах графиката ти - странна е като моята. Незнам има ли смисъл дасе надявам. :?
 Тази нощ сънувах , че ми е изчерпан резерва и днес ми и особено криво и гадно. Много  ме е страх.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #401 -: Януари 08, 2011, 17:41:49 pm »
На мен преди малко ми дойдоха неканените гости  :(
Аз като че ли си знаех, че днес или утре ще ми дойде защото се научих да си следя овулацията, знам си дължината на ЛФ и знам кога точно да ги чакам. Все се надявам да не дойде, но уви  :(
Стига за мене, сега за теб.

Аз мисля, че твоето ову е било около 15 ден, прибавяме 13-14 дни за ЛФ, което означава, че днес или утре по моите скромни изчисления ще трябва да те посети  :witch: А може и изообщо да не те посети - така като гледам и като чета за симптомите, които имаш  :crossfingers:.
Незнам има ли смисъл дасе надявам. :?
Тази нощ сънувах, че ми е изчерпан резерва и днес ми и особено криво и гадно. Много  ме е страх.
Винаги има смисъл да се надяваш. Бори се, не се предавай. Ние сме заедно и ще се подкрепяме. Не вярвай на гадните сънища, елиминирай лошите мисли. Знам, че те е страх. И мен ме е страх и то ужасни много  :balk_144: Но вярвам, че и ние ще успеем.

Сега ще ти стискам палци и ще се моля този твой цикъл да има щастлив край!  yahoo_17
« Отговор #402 -: Януари 09, 2011, 09:57:57 am »
 Тази сутрин - отрицателен тест... :( отново. Не че се надявах много , но БТ ми хареса . незнам какво да правя вече.
 Мисля като дойде МЦ да започна да пия Агнес. Какво ще кажете?
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #403 -: Януари 09, 2011, 10:11:48 am »
Здравей, стискам ти палци да е още рано за тест. Какъв тест използваш?
Според мен има надежда, защото още не е дошъл цикълът ти, а е 18 ден след овулация?
Пожелавам ти успех!  
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #404 -: Януари 09, 2011, 10:12:11 am »
Здравей, fatalwoman! Температурата ти е много обнадеждаваща, може тестът все още да не отчита (въпреки, че са минали доста дни от овулацията). Докато няма М. надежда винаги има :wink:! Изчакай още ден - два и направи отново тест. Колкото до Агнес аз го пих 3 месеца и не знам дали времето беше недостатъчно, но така и не ми подейства. Единствено измести О. 3 дена по-рано... Стискам палци следващия резултат да е :bfp:!
« Отговор #405 -: Януари 09, 2011, 10:16:42 am »
gergana81 лекар ли ти изписа Агнес-а ? Ти по какво прецени , че не ти действа ? Аз искам да го пия за регулиране на МЦ и овулацията , за удължаване на ЛФ . При теб на кой месец от приема ти се измести овулацията 3 дена по - рано? В момента продължаваш ли да го пиеш ? На колко години си и какъв е проблема при вас?
 Извини ме за многото въпроси , но започвам да се хващам като удавник за сламка! :oops:
polisia, теста за бременност , който използвах е обикновен - лентичка от 70 стотинки. Не вярвам да не отчете все пак. Явно О. не е определена правилно.
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 10:22:12 am от fatalwoman »
*

• 1357
« Отговор #406 -: Януари 09, 2011, 10:33:46 am »
Аз съм на 29г. и все още не знам какъв точно ни е проблема(този месец започнахме по-сериозно с изследванията и не сме ги направили всичките, но едва ли ще са ни блестящи и на двамата). Агнес ми беше изписан от лекар заради зацапване, което се появи от първия месец когато започнахме с опитите и беше 5 дена преди да започне М. Изследвах прогестерона  беше в норма, а зацапването така и не спря. Иначе ми измести О. още от първия месец от 15-ти на 12-ти ден. Лутеалната фаза на мен не ми я удължи - преди О. ми беше на 15-ти ден и цикъл 29 дни, а с Агнес стана на 12-ти ден и цикъл 26 дни...А пък този месец пих и Дуфастон и Агнес и съвсем се обърка, така че спирам с Агнеса. Може би е индивидуално и на теб да ти се отрази добре.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #407 -: Януари 09, 2011, 10:43:47 am »
Fatalwoman, има много случаи, в които тестът отчита по-късно. Стискам ти палци!
« Отговор #408 -: Януари 09, 2011, 11:06:06 am »
fatalwoman,все още има надежда,мила.Снаха ми и при двете й бременности(първата неуспешна) тестовете за бременност бяха отрицателни и при 5-дневно закъснение.Не е толкова до тестовете,отколкото до организъм.Ако не ти се чака още,пусни си кръвен тест.Успех,миличка!
[/url]
*
« Отговор #409 -: Януари 09, 2011, 17:36:55 pm »
Ако не ти се чака още,пусни си кръвен тест.Успех,миличка!
Това е много добра идея. Поне ще знаеш какво става!!
Успех, Фаталче!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #410 -: Януари 09, 2011, 17:52:17 pm »
Мила ми Фаталче, аз котаго забременях /сега последния път/ в един ден си правих 3 различни теста -един престо, и две лентички - такива имаше на аптеката до вкъщи престото ми отчете 2-ра бледа черта в началото, а след 5-тата минута стана доста ярка, а другите въобще. На следващия ден пак повторих процедурата шуър чек и престо +, а лентичка -. Така че нищо не е изгубено, не искам да ти давам празни надежди, но пък я си виж графиката, ако искаш изчакай до 38-39 ден и тогава повтори, като ти поогледах графиките имаш няколко дълги цикъла.
Аз много ти стискам палци и от все сърце ти желая това да е 9 месечна графика  :D :crossfingers:
« Отговор #411 -: Януари 10, 2011, 07:22:09 am »
 Денис, какво ще кажеш за графиката ми?  :?
« Отговор #412 -: Януари 10, 2011, 14:38:53 pm »
Фаталче аз не мога да коментирам графиката ти, но ти стискам много силно палчета това да е една дълга деветмесечна графика. По - добре направи кръвен тест днес или утре, за да си наясно какво се слечва. Успех  osi_9 :bfp:
« Отговор #413 -: Януари 10, 2011, 21:16:44 pm »
И от мен имаш много  :crossfingers:
*

• 1357
« Отговор #414 -: Януари 10, 2011, 21:25:15 pm »
Минали са доста дни от овулацията, Т е висока, дано просто тестовете да не отчитат все още...Успех и от мен :goodluck:!!!
*
« Отговор #415 -: Януари 12, 2011, 09:05:46 am »
Фаталче къде се изгуби миличка, дано имаш хубави новини  :D :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #416 -: Януари 12, 2011, 09:25:39 am »
Направи един кръвен тест. Той със сигурност ще отчете! Стискам палци!

« Отговор #417 -: Януари 12, 2011, 17:40:41 pm »
 Тази вечер правих обикновен тест - не бях ходила по малка нужда от 1 часа наобяд и е отрицателен , естествено.
 Не мога да разбера какво става... :?
« Отговор #418 -: Февруари 24, 2011, 15:52:10 pm »
Стискам палци това да е вашият месец :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.