0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

направих сутринта теста, но нямах време да пиша :oops: така или иначе вечер преди да легна ходя до тоалетна задължително и сутрин първата урина идва доста късно...та повлияхте ми да го разпечатам :lol: за съжаление обаче резултата е  :bfn: , но ще изчакам още поне 1 седмица преди да ида при доки и сигурно след 3-4 дни ще повторя теста. Благодаря на всички за пожеланията и за стиснатите палци, дано скоро ви зарадвам :bighug:

Йоли, стискам палци за следващия лов!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Сарка аз снощи бях на РД на най добрата ми приятелка,ходихме на бар та да знаеш че те полях подобаващо с безалкохолни коктейли хихиихихиххи :))))).
Е как :) аз снощи подобаващо си попих даже чаша червено вино :) Ама то ми даде едно настроение :) Супер.
Фови винаги мила за теб :) Офф сега се събуждам е един глад.Трябва да започнем традиция да си слагаме и леко следобедни трапези :) Кой го казва точно-едвам хапвам и един път на ден :):) Но както се казва-за всичко си има пръв път :)
Йоли мила съжалявам за теста-целувам те и  :bighug:
Лека вечер милички-отивам да слагам трапезата и да сядам да гледам "Стъклен Дом"-откога чакамммм  :D
zdraveite
« Отговор #122 -: Септември 26, 2010, 19:38:30 pm »
 :D
zdr.,ba vsi4ki mnogo se nadiavam da sam bremena sled zagubata mi
*
Теди, да, най-добре направи тест отново след 3-4 дена.
Вие всъщност как определихте ову, според това, което си отбелязала, трябва да е било чрез преглед.

Флора, дано, най-искрено ти го пожелавам.
Опитай да пишеш на кирилица (или ползвай кредора).
Теди, да, най-добре направи тест отново след 3-4 дена.
Вие всъщност как определихте ову, според това, което си отбелязала, трябва да е било чрез преглед.

да, нали съм на клостил и доки "наблюдаваше" :lol: за мен най добре доки може да каже дали има бременност или не, с тия тестове само се изнервя положението...ама това е мое мнение де :wink: дано да е било фалшива тревога и да задържа Т висока :oops:
*
Много рано ми се струва, особено след прием на клостил, но щом док. е видял.
Дано след 3 дни вече се покаже желания резултат!

Лека вечер на всички!
Добър вечер щъркелчета сладки!
Нямаше ме няколко дни малееее много сте изписали  :)
Много съм доволна общо взето от екскурзията  :) и най вече от кръстова гора,благословено и вълшебно място препоръчвам ви да отидете ако не сте ходили вече.Правят молитви целогодишни за здраве и за рожба записахме се и за двете.Една монахиня ми каза че на  много бездетни двойки е помогнало това вълшебно местенце.
шкембенце съжалявам мила за това което си преживяла :bighug:,знам какво съвсем наскоро ми се случи и на мен,няма по голяма болка от тази но трябва да сме силни и да се борим и да вървим към целта  
Саричка :hbirth: на патерици бъди много здрава,щастлива и влюбена и се радвай на пухкаво бебоче  :balk_7:
Йолчи
айде да идва тази вече  :witch: да си отива и с новия месец да се пръждосва вече  :bighug:
Мими държим те под око да знаеш  :goodluck:
Теди,Гали,Фофче,Чини да знаете много стиснати палчета имате от мен и  де що има пръстчета са стиснати   :) :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
fiola_28,84mariq  :welcome_1: и да не се задържате много тук,много скоро да ни зарадвате
Лека вечер момичета че отнесох доста май  :)
« Последна редакция: Септември 26, 2010, 21:41:40 pm от bebeshori »

Вярвам!!!!
:) Ето ме и мен, но за кратко, щото сме на море и то с гадина под ръка, но като се върнем, се втурваме обратно към тепиха :) :)

На всички чакащи пожелавам успех. липсвате ми, ще пиша скоро пак, надявам се :)

Бебешор, хуууубава графика, много много ми харесва :)

Гуш всички!