0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кое мисля, че ми помогна да забременея
« -: Септември 10, 2010, 14:59:58 pm »
Здравейте, знам че ако е налице по-сериозен проблем няма как нещата който ще изброя да помогнат, но все пак реших да ги споделя с вас защото със сигурност най-малкото няма да навредят.
1.Денят преди очакваната менструация,както и първите дни от нея по възможност да не се взема душ/е разбира се не съвсем без-но така на части, за да не се прегрява тялото/Също така аз и съпругът ми пиехме от разтворимите витамини на суправит/вит Ц + калций
2.Още до като трае менструацията ядях всеки ден по един сладолед, също така пълномасленно кисело и прясно мляко, много течности
3.Стрикно изпълнявах плана за забременване в зачатие + сиропа за кашлица мукосолван
4.Лежах колкото се може повече след секс.
5.С много много вяра и надежда си четях молитви като тази http://www.pravoslavieto.com/molitvoslov/molitvi/bezplodie.htm
Знам че не споделям нещо не чувано,но просто исках да го споделя,аз все още съм съвсем в началото на бремнноста си и дори имах малко проблеми,но се надявам всичко да е наред занапред. Успех мили момичета
*
Re: Кое мисля, че ми помогна да забременея
« Отговор #1 -: Септември 10, 2010, 15:04:40 pm »
Надежда, лека бременност!

Само че това с некъпането и сладоледа в определени дни са врели-некипели. Какъв е ефектът?
*
« Отговор #2 -: Септември 10, 2010, 15:14:07 pm »
Лека бременност! :)

И аз мисля, че са ти помогнали точките от списъка от т.3 вкл. надолу.  :wink:

*
« Отговор #3 -: Септември 10, 2010, 15:25:43 pm »
И аз ядях всеки ден по един сладолед преди да забременея - около един месец преди събитието. Бях чела някъде, че помага на забременяването. Според мен, има по-скоро психологически ефект - едно позитивно внушение. Иначе, когато има проблем, естествено той не се решава с ядене на сладолед. Успех на всички!
« Отговор #4 -: Септември 10, 2010, 15:31:38 pm »
Ако беше вярно това за млякото, то досега да съм забременяла поне 100 пъти за тези 10 години. :wink: :lol:
Цяла пролет се наливах със сок от моркови, но просто ей така пиеше ми се и без да знам, че уж помагал за забременяване, това го разбрах наскоро. :lol:
*
« Отговор #5 -: Септември 10, 2010, 15:44:35 pm »
Сладоледа и млякото са полезни заради мазнините в тях. Друг е въпроса колко от полезните мазнни са останали в тези, които купуваме.