0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: можели след 14 дни пак положителен тест за овулация
« Отговор #40 -: Януари 31, 2011, 20:26:09 pm »

Дуфастон или Утрогестан се взема само по лекарско предписание, приемат се след овулация, и такива самолечения в домашни условия са ГЛУПОСТ!

:good_post:
« Отговор #41 -: Януари 31, 2011, 20:28:32 pm »
Двата препарата могат да имат много различни ефекти, в замивисимост от времето на цикъла в който се приемат, в зависимост от дозата - затова се предписват от лекар.
Самоназначението, може сериозно да навреди на здравето ни!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #42 -: Януари 31, 2011, 22:37:35 pm »
Аз съм се консултирала с доктор които ме е наблюдавал и със нея говорихме за дуфастон .Доколкото разбрах се взима след утановена уво, регулира цикала т.е. предотвратявя кисти и ако има бременост спомага за задържане .
Красиfile:///
*
« Отговор #43 -: Януари 31, 2011, 23:03:33 pm »
Явно е индивидуално, на мен в момента ми е изписан след липса на овулация, вече ти казах. Ще ти стискам палци за прегледа утре!
Къде ходиш на лекар?
« Отговор #44 -: Януари 31, 2011, 23:40:00 pm »
Тук се ходи само в болницата при специалист. Предната седмица говорих с тях какво е казала док от БГ самоче там се обсъжда , само спешен случеи минава през истински  док  веднага. Иначе си при специализант  и в определен ден обсъждат случаите. С док от БГ  говорихме от 17 ден 2 по 1х дуфастон 10 дена в продалжение на 3 месеца.
« Отговор #45 -: Февруари 01, 2011, 17:16:06 pm »
Здравеите такмо се вращам от док. тук ми казаха ,че вило нормално след киста да има изменение при менстуация . Правиха ми нов тест за бременост отриц и ми назначиха изследване за прогестерон на 3 ден от менструацията.  И след 6 седмици наи накрая ще ме прегледа истински док които ако се наложи ще изпише лекарства