Боби, не искам да го обръщаме на анализи, но тя в първия си постинг отбелязва "при мен няма нищо" - което аз разбирам като "аз нямам овулация".
колкото до сперматозоидите, тя е писала за "ужасна спермограма" (което всеки си го разбира както иска), а не "няма живи сперматозоиди"!
ти наистина ли мислиш, че ако не е имала живи сперматозоиди, той щеше да я прати у дома да правят секс? нека припомня, че не става дума за кварталния гинеколог! човекът просто й е казал, че сега е моментът и трябва да опитат да го използват. той със сигурност е виждал много случаи, в които са ставали малковъзможни неща. аз също знам тука няколко дами, заченали спонтанно в очакване коя на ИКСИ, коя на донорско инвитро. той не й е казал, че само това е начинът да забременее, щото виждам от историята й, че е правила ИКСИ в тая клиника. просто това й е казано при първия преглед като нещо, което може да направи, докато се заемат с другото лечение.
за мен категорично бисерът си е на Smilesearching. извинявайте, но не мога да търпя подигравки с хора, които с нищо не го заслужават!