0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Малко суеверие
« -: Септември 02, 2010, 19:02:06 pm »
Вижте какви интересни суеверия намерих www.zvezdenprah.com/articles/149-superstision.html
Re: Малко суеверие
« Отговор #1 -: Септември 03, 2010, 21:37:36 pm »
Аз на 26 август тази година намерих на улицата съвсем случайно една подкова и то лъскава и  истинска, но не я взех. Честно казано се изплаших да не ми донесе лош късмет.
Скрих си я в тревета и от време на време се чудя какво би станоло ако я бях взела. :ask:
Есента на 2006 или 2007(забравих вече :oops:)както си вървях изведнъж видях в тревата четирилистна детелина  yahoo_17 , веднага си я взех. Но странното беше, че толкова малка детелинка я видях от толкова високо и то изведнъж без дори да се заглеждам. :o
Нищо интересно не ми се случи през тези години след като намерих детелинката. :?
Просто исках да споделя.
*
« Отговор #2 -: Септември 03, 2010, 22:07:32 pm »
Аз си намерх четирилистна детелина като влязох в университета точно пред общежитието.Мислех си че лесно ще завърша.Дрънки няма такова нещо, още го влача това висше.

*
« Отговор #3 -: Септември 04, 2010, 00:14:25 am »
   Постоянно си намираме разни неща със съпруга ми.Работим заедно и като трябва да се придвижим до някъде,пак заедно.Да си намираме дреболийки по улицата е едно от нещата,с които много се забавляваме.Намирали сме какво ли не:стъклени топчета,химикалки,монетки,интересни камъчета...Съпругът ми повече намира,но не много интересни за мен неща като пирон,гайка,болт... :wink:Днес намери шнола.От онези детските,пластмасова в розов цвят.Каза,че това късметче е за мен.Много я харесах :lol:.
   Радва ме,когато нещо неочаквано привлече вниманието ми,възприемам го като игра.Дори и да е черна котка,пак е игра.Забавлява ме,когато в живота влизат неща различни от рационалното.Става многопластово.Картинката става много по-цветна,наслагват се неочаквани шарки.
   Ето и една случка от моите.Вървя по улицата.Горещ летен ден,ярко слънце.Роми мият улицата.Кола(водоноска) с големия маркуч и мощната струя вода.Човекът с маркуча рязко насочи нагоре струята и се образува дъга.Всички,които бяхме наоколо се спряхме да погледаме.Невероятна красота.Той също страхотно се забавляваше,направи го няколко пъти.Даже обърна струята перпендикулярно нагоре,образува се нещо като чадър над него и горе,пак дъга във вид на окръжност.Всички започнахме да ръкопляскаме.Един чудесен спектакъл,подарен ни от случайността.Юнг нарича такива събития синхроничност.Та нали постоянно се учим как се прави точно това,- да се настроим така,че да привлечем в случването един особен заряд.
   kartiche,подкова още не съм намирала...А,между другото,къде е оная трева дето казваш,че си я скрила :lol:(може и на лични):D.Желая ти много късмет!

« Отговор #4 -: Септември 04, 2010, 11:22:47 am »
Аз пък си имам петлистна детелинка.Намерих си я миналата година когато ходихме на гости на една моя приятелка в Габровския Балкан.Все още не ми е донесла желаното щастие,но аз вярвам,че ще стане и си я пазя.

Извинявам се за много лошото качество на снимката.