f_26, много ми се иска да ти помогна, но зажалост съм нова в меренето на БТ и се притеснявам, че ако изкажа мнение има голяма вероятност да е грешно и само да те объркам! Но останалите момичетата ще ти помогнат!
Аз пък тотално се оплетох! Ако овулацията ми е била на 15/ 16 ден, а пък цикълът ми дойде вчера в 23ч.( на 30-я ден), то ЛФ 14 или 15 дни е? И нормано ли е БТ днес да е 36.6 или е много висока?
Съжалявам за постоянните въпроси! Трети месец опитваме с мъжа ми и не става и се надявам причината да е, че не сме нацелили О, т.к. цикълът ми не е много редовен. В повечето случаи е 30 дни, но през 3 месеца е и 31-32, а миналият месец беше дори 33 дни.
На рутинните прегледи всичко е ОК- цитонамазката, микробиологията, колпоскопията (която по погрешка ми направиха) са повече от перфектни, но пък не съм изследвала хормони, нямам цветна снимка и т.н. Имах фоликулярна киста преди 2 години, но тя изчезна с противозачатъчни за месец и половина и на контролния преглед, докторът ми каза, че яйчниците са ми перфектни! Хапчетата ги пих 4 месеца, но ми се отразяваха много зле! Бях в постоянна депресия, много изнервена- пълен ад! Сега само при мисълта за хормонално лечение, цялата настръхвам!
Решила съм, обаче този месец да взема тестове за О, за да видя дали ще се засекат с БТ. И ако пак не стане или няма покачване на хормона, ще отида на преглед!
Съжалявам, ако много съм се отклонила от темата, но исках да ви разкажа за какво става въпрос!
Много ви благодаря за помощта!