0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 09.08 - 15.08.
« Отговор #140 -: Август 14, 2010, 13:56:49 pm »
Петя прочела си ми мислите............вчера видях,че тази седмица съм записана 2 пъти в ловуващи-на кирилица и на латиница.Дано да е на късмет.А
За палачинките - ОК, но за лова, ще ти е на голям късмет 8)
Дано! :D
« Отговор #141 -: Август 14, 2010, 23:42:41 pm »
Привет,момичета.Аз с тази моя работа нямам временито да ви пиша,нито себе си да погледна.Дори забравих да си следя овуто,което се оказа,че трябва да е тези дни,а мъжо сега го няма,ще се върне утре.Ама с мен става нещо странно този месец.Днес целия ден урината ми е много тъмна;преди няколко часа и корема ме заболя,а преди малко като ходих до WC-то видях,че ЦС е обилна,разтеглива,с розов отенък.Абе точно все едно ей сега ще ми дойде,а днес ми е 12-ти ден.А симптомите ми на ову са други.А,и снощи като си легнах страшно много ми се гадеше.Но си мисля,че това е от преумора,защото наистина работата ми идва вече в повече,а почивката и съня изключително малко.Но няма да се учудя ако ми дойде пак де,и друг път ми се е случвало при такова претоварване.Май е време да си сменям работата ;)
[/url]
*
« Отговор #142 -: Август 15, 2010, 06:58:42 am »
Добро утро!
Днес е голям празник - Успение на Пресвета Богородица!
Честит Имен Ден на всички, които носят името Мария! Живи и здрави да сте, много щастливи и обичани!  :D Весел празник!  :D
А сега на кафенце и закуска:

Лека и хладна неделя! :D
*
« Отговор #143 -: Август 15, 2010, 08:21:22 am »
добро утро и от мен
Петенце ,мерси за кафенцето и закуската .
Честито Успение Богородично на всички .И на тези които празнуват имен ден също.
*
« Отговор #144 -: Август 15, 2010, 08:23:29 am »
Честит празник !Наистина е много хубав ,и аз много го почитам,но днес трябва да довършим чистенето след ремонта ,така се уморихме с милото  :? osi_15,чеееее уж се пазя но има неща ,които са си за мен :?
Мен мама е тръгнала да ме ражда днес ,но съм се заинатила и хоп утре в 6.30 съм се пръкнала :lol:
Петенце,мерси за закуската душо и честит празник на всички носещи прекрасното име Мария :balk_7: :balk_7:ето и малко за кадемче на ловуващите :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Август 15, 2010, 08:25:41 am от moniks_s »

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #145 -: Август 15, 2010, 09:01:54 am »

Честит празник и от мен! Нека Богородица ни закриля и помага! Да сътвори чудото ни и ни даде сили да продължаваме в борбата, да имаме успех и всяка от нас да има щастието да гушне собственото си дете!

Аз тази сутрин мога да се похваля само с това, че наистина ми дойде  :witch:. Тази гад ме мъчише 4 дни, ха да дойде, ха да не дойде. Искам по-бързо да минава за да продължа напред. Ако доки ми разреши сигурно ще поискам да направим нов опит.
Какво ще кажете - хубаво ли е да почивам след стимулация или спокойно мога да е повторя? Нещо нама ли да навредя на яйчниците? Или по-бързо да се изчерпи яйчниковия резерв? Извинявам се ако говоря глупости, но не съм наясно.  osi_11

*
« Отговор #146 -: Август 15, 2010, 09:53:01 am »
Привет, момичета!

Честит празник, бъдете благословени!

Пете, м-м-м-м ...

Ахито, гледай си здравето преди всичко, че освен да получиш тиквен медал, друго не виждам.
Мони, по-полекичка, пази се, и аз така я бях свършила с едни ремонти, че после на хапове до раждането.
Чоки, ако нямаш задържан фоликул, продължавай смело.  Аз мисля, че прием на клостил се натрупва някаква инерция и по-добре да се използва, отколкото да се прекъсва. Аз с клостила успях от третия път. Късмет!

Стоека, чакаме 27.08. със заредени  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Хубава неделя на всички!
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #147 -: Август 15, 2010, 10:17:33 am »
Честит празник и от мен!Честит Имен Ден на всички,които го имат като такъв!
Петя мила ти сън не спиш даже и в неделя.Благодаря за трапезата.
Момичета мойто мъж вчера пак не е бил добре с кръвното.Уж се пооправи беше добре и замина и вчера отново болници и доктори.Как никой лекар не ни предупреди че в това положение не е трябвало толкова скоро да се качва на самолет.А той замина със самолет.И вчера като му станало зле и го взела бърза помощ му казали че е от това.Защото той си пие сега лекарствата за кръвното,но въпреки това му се е качило.Вече имам чувството че ще изперкам.Имам няколко дни почивка,но се скапвам от нерви и притеснения колкото и когато съм на работа.
Ох хайде стига съм ви мъчила с моите терзания.
Стойте на сянка и не се натоварвайте.Лек ден на всички.
  <br />
« Отговор #148 -: Август 15, 2010, 10:41:49 am »
Здравейте, честит празник и от мен.

Титинка, надявам се, че мъжо е добре и няма да има никакви притеснения вече.Стискам плаци.
Мони, чакаме да дойде утре да честитим РД :)
Чокинце, слушай доктора и дано в най-скоро време се похвалиш :)

Целувки на всички

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #149 -: Август 15, 2010, 10:54:30 am »
Честит Празник на всички и от мен :) Пожелавам на всички именници много здарве,щастие,успех и много любов :) Лек ден милички и приятно изкарване на празника
« Отговор #150 -: Август 15, 2010, 12:57:13 pm »
Честит празник на всички :).
Незнам вие как сте в тея жеги, но аз имам чувството, че никога няма да свършат. Още повече ми се гади, а вече не ме свърта все вкъщи да стоя.
Стискам палци всичко да е наред с вас и половинките ви.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #151 -: Август 15, 2010, 16:07:28 pm »
Честит празник на всички :).
Незнам вие как сте в тея жеги, но аз имам чувството, че никога няма да свършат. Още повече ми се гади, а вече не ме свърта все вкъщи да стоя.
Стискам палци всичко да е наред с вас и половинките ви.

Ооо мила и аз съм така ама все си мисля че е от бебо :) явно не е де  :oops: поне не само от него :) И аз се моля всички момичета и бременелки да са добре в тези жегиииии  ..Дано свършат скоро
*
« Отговор #152 -: Август 15, 2010, 17:28:38 pm »
Здравейте момичета.
Честит празник на всички които празнуват днес.
Аз тези дни не си бях в София и нямах възможност да ви следя, ама сега си идвам и почвам да наваксвам.
Хубав следобед желая на всички и весело посрещане на празника. :D

*
« Отговор #153 -: Август 15, 2010, 19:53:56 pm »
лелеееее къде щъкате по жегата бе момичета,никой няма тук :D
ние приключихме вече,мина и етапа на чистене и редене,сега почивам чеееееее  8O 8O 8O
радвам ,се че сте добре цялата банда,Тити пази си мъжлето и май трябва да отложи полетите малко
няма ново при мен ,лека вечер милички :grouphug: