Моя се катери върху дивана заедно с бебешкото колело и сяда отгоре все едно ще скача от дивана и столовете мести, но те са тежички и още не може да ги качва отгоре. Бяхме на гости при едни приятели с басейн и той там счупи едни патенца. После започна да се плиска в басейна и да хвърля вътре всякакви неща-близалка, шапката си хвърли, потника, ябълки, камъни и всичките си играчки, но аз се чувствах по-спокойна, защото се занимаваше. Това просто беше един вид "спокойна" игра без дивотии. Най-много се подразних като започна да бърка в тенджерата с водата на кучето и в храната му. Много му беше забавно и да пуска вътре джанки. После седнахме в едно кафене и той най-нахално си влезе вътре и отиде при барманките, взе едно голямо шише с минерална вода и го отвори и тъкмо щеше да го разлее и аз го хванах в последния момент. Барманките бяха някакви млади момиченца, които не очакваха такива поразии. Той отиде при тях поне още 5,6 пъти и аз трябваше да тичам след него и да го дърпам, защото беше пълно с разни стъклени чаши и други прибори и можеше да потроши всичко... То всички в кафето май ме съжалиха, защото по някое време и бебето се разрева и аз тичам по баткото...купон..