Цигу, и аз имам тези "Грижи за бебето и детето", плюс The First Two Years на английски. Първата някак успяхме да я форматираме за Kindle, но с английската е малко мъка. Пиши, ако ги искаш, ще мога да пратя утре или довечера, понеже не ги откривам на PC-то и ще трябва консултация
.
нека добавя, докато сме на д-р Спок, че има доста неща, които са абсолютно безполезни, поради остаряване (може би просто моето издание си е твърде старо) - примерно, обяснения как се приготвя млечна смес от краве мляко, вода и захар и пр. но пък повечето неща са си малко или много непроменящи се, така че си струва човек да хвърли едно око. Освен това, малко ми се вижда твърде дълъг периодът, който обхваща, което не е много удобно - едва ли след година ще си спомням какво съм чела, че се прави с детето. В момента отчаяно се опитвам да запомня бебешките работи и тези съвети за след една и две години само ми отнемат от без друго ограничения капацитет сякаш
Май по щеше да ми хареса книга, която се концентрира върху "тук и сега", пък едната и двете години после да ги мисля
Увлякох се с коментара - извинете