0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Объркана
« -: Август 08, 2010, 13:44:55 pm »
Здравейте!^^ Както много от хората в този форум и аз мога да се оплача от проблеми с окосмяването...

Обаче не съм сигурна дали в действителност има за какво да се притеснявам или не. :oops:

На 15години съм и в сравнение с връстничките ми съм дооста космясала. Имам косъмчета по пръстите на ръцете ми, по дължината на цялата ми ръка(въпреки че са най-силно изразени до лакътя), по пръстите на краката и по цялата дължина на крака(за краката поне се справям с епилатора, те не са поне някакъв проблем за премахване). Имам и мъх над устната, който се опасявам, че ще стане повече, тъй като досега само се е увеличавал. И това, което всъщност най-много ме притеснява, са косъмчета около зърната и нещо мъх-косъмчета в линия по корема и нагоре.

По принцип майка ми също е така малко по рунтавичка, но за разлика от мене не чак толкова и сестра ми също няма толкова много.

Та не знам дали наистина има за какво да се притеснявам или е нормално. Майка ми на мен ми казва, че през пубертета е така и после космите почват да изчезват, и тя уж е имала нещо подобно.

А и тренирам мъжки спорт, въпреки че не мисля, че това трябва да има нещо общо, защото има и други, които го тренират, а те нямат такива проблеми...

Ако можете да ми помогнете, имайки предвид тези мизерни факти, дали имам проблем или не. Много с притеснявам, дори 7ми клас не смеех да нося блузи с къс ръкав и реших да си епилирам ръцете, но по принцип не съм фен на такива неща.

Ваш ред е!
Re: Объркана
« Отговор #1 -: Август 08, 2010, 15:13:21 pm »
Накарай майка си да те заведе на ендокринолог, за да прецени той какви хормони да ти изследва. Не мога да ти отправя предположения какво ти е, защото не съм лекар.  И все пак кола маската не е лош варинт за спасение от космите.