0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,с моя съпруг правим опити за бебе от 2г,но без резултат.Направихме си всички възможни изследвания и при двамата всичко е О'К само дето бебето не идва.Още е рано за датата на която трябва да ми дойде,но от няколко дни ме боли ту матката,ту левия яйчник все едно всеки момент ще ми потече,а от вчера имам и страхотно главоболие,направо ми причернява,нищо не виждам за секунди(никога не ме е боляла главата,или поне е било търпимо)не издържах и пих нурофен(аз пия болкоуспокоителни само като ми дойде лелката),също така през 10 минути ми се пишка,даже ставам и през нощта.Станала съм и много ревлива,насълзяват ми се очите за глупости.
 Това може ли да е признак за бременност? Последния път ми дойде на12. 07.10г , а ми е през 26 дни.

Може, да.
При мен е така. Отвори ми се голям апетит. Постоянно бях гладна и започнах да ям необичайни за мен количества храна. Появиха се киселини. Но не си давах сметка, че може да е бременност. Дори правих тест Престо, който, за жалост, не отчете бременност.
А при първата ми бременност - болки в гърдите и чувство на умора и отпадналост - и всичко това преди да ми закъснее.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Според мен, не.:)
От позицията на бременна е много лесно да се твърди, че се усеща, но едва ли някой /ако е честен/ може да твърди със сигурност това преди да е разбрал.
Толкова момичета са били едва ли не и 1000% сигурни, че точно този път е станало и после се разочароват.
Всеки търси признаците за ранна бременност :), всеки се надява
Много лоша шега играе в този случай и самовнушението. 

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
през двете години в които се борехме за бебе, нямаше месец в който да не усещах симптомите на бременност и абсолютно всеки месец бях сигурна , че е станало. Но уви все бях в грешка. Единствения месец , в който бях сигурна ,че не е станало се оказах бременна!!!! Желая ти успех и много скоро , а защо не и този месец да се зарадваш на двете чертички
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Денис е абсолютно права.Няма симптоми преди да закъснее..Моите се появиха седмица след откриването на бременността. Верно излезе ми един херпес странен за мен два дни преди да ми дойде,но не мисля че е такъв явен симптом :) Така че успокойте се всички мили дами и не търсете признаци преди да има поне закъснение :) и след положителен тест естествено :) пожелавам го на всички.. лек ден
*
При мен имаше симптоми още преди да направя кръвния тест - 12 ден след трансфер.
Будех се сутрин рано и ядях необичайни за мен неща - маринована херинга, попара и др. Заспивах много рано вечер. В деня на кръвния тест едвам изкачих стълбите до лабораторията, много се задъхвах. За пишкането не съм 100% сигурна дали започна още тогава или след теста. При всички случаи ще се наложи да изчакаш за да направиш тест. Симптоми може и да има, може и да няма. Пожелавам ти да си бременна! :D
Момичета благодаря Ви за отговорите.Дано този път съмненията ми се оправдаят с две чертички.
*
Мисля, че единствения сигурен признак е повръщането, ако това при някои не е и ПМС, разбира се.
Мисля си,че другата седмица ще има положителен резултат.В петък излязохме с приятели и си поръчах 50 грама водка,още на първата глътка ми стана лошо,ама все едно съм изпила три големи.В събота и неделя много ми се гадеше от кревата като станех и ми се завиваше свят,днес също ми се моташе главата.Ядат ми се много неща,ама само като ги помириша и тичам в тоалетната.Нещо и кафето не ми върви.
*
Да не е хранително отравяне? Виж за това си струва да отидеш на лекар.  :)
*
Много пъти ми се е гадило, повръщало, напрегнати гърди и т.н. Много пъти съм била нанъхана и уверена, че съм брененна и винаги оставах разочарована. Изчакай си теста, че после ще ти стане много кофти. Пожелавам ти да е много +++++++++++++.

[/url]