0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте отново. на 11 и 17 бях правила кръвен тест  който искара 2 пъти този резултат <0.10
 mIU/ml (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)

Но днес ходих в друга лаборатория за по сигурно и направих нов който ми искара   Фонд/Клиника 2

Забележка : Няма

--------------------------------------------------------------------------------

Хормони 

Забележка : Няма

Име на теста (изследването)
 Резултат

Единици
 Референтни граници

Тотален хорионгонадотропин (B-hCG) 0.48
 IU/l ж. небременни - 0.0 -3.0; бременни - според срока на бременността; мъже- о - 2.7

предполагам е отрицателен и той но въпросът ми е защо има такава разлика верно е че единия е mIU/ml а другия е IU/l.
Моля не заключвайте темата ми искам просто да получа отговор на този въпрос? благодаря предварително
Re: помощ за разчитане на кръвен тест!
« Отговор #1 -: Юли 27, 2010, 13:16:29 pm »
Според мен не си бременна.  :D
Успокой се и мисли позитивно.
Няма нищо страшно.
Така само си съсипваш нервната система като се самоизмъчваш с този въпрос.
Може да имаш хормонален дисбаланс от стреса, на който си била подложена покрай тези ти мисли за теста.
Спри да се тестваш и се отпусни, не мисли повече за него и ще се оправиш ще видиш.
А ако ти продължи кафявото течение, все пак отиди на гинеколог(по-възможност да не е кварталния) и си пусни и микробиология за всеки случай. Само не се панирай.
 :bighug:

П.С.И аз като теб едно време когато бях студентка един месец така се бях паникьосала, направих 3-4 теста, ходих на гинеколог  и всичко все отрицателно, но аз не преставах да си мисля за това-тогава не целях забременяване. После си направих микробиология и се оказа там проблем, пих лекарства и се оправих. Просото споделям сходен проблем.    
« Отговор #2 -: Юли 27, 2010, 13:22:24 pm »
ясно ама сега аз като видях че 0.10 е 0.48  и направо се панирах знам че е отрицателно и това ама все пак е завишено дали играят роля тези miu , ml/l
« Отговор #3 -: Юли 27, 2010, 13:25:48 pm »
Ейййй ,пак почваш да се вкарваш във филми! :lol: :lol: :lol:
Теста ти е от отрицателен по-отрицателен.
Така ако продължаваш ще се разболеш... :?

« Отговор #4 -: Юли 27, 2010, 13:28:24 pm »
знам.. но все пак ето ти сама казваш направила си три теста и не си се уиспокоила
« Отговор #5 -: Юли 27, 2010, 15:13:18 pm »
Отрицателен е теста  :(.
Това "движение" във стойностите го оправдавам с различните лаборатории, реактиви, ако щеш апаратура дори.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #6 -: Юли 27, 2010, 15:19:48 pm »
не си бременна
ако пуснеш още една тема да питаш дали си бременна ще получиш бан за три дни от форума за нарушаване на т.8 от правилата на форума

« Последна редакция: Юли 27, 2010, 15:28:42 pm от mini »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит