Радосттинка,благодаря ти много,не съм мислила,че се заяждаш.Проблема е от доста време,а не се е стигнало до забременяване,защото по различни причини с мъжа ми сме имали периоди на много малко правене на секс.Година някъде се борихме с явно хронични гъбички,които пречеха на редовното бебеправене-имали сме месеци,отдадени на лечение,да не говорим и за други неща,които пречеха на редовния секс..За това все още не бързам да се тревожа.Другото,което ми казаха лекарите е,че трябва да напълнея-това и сама си го знам.Та,с две думи,сега е дошъл момента най-после сериозно да се отдадем на правене на дете.Ако до поне 6 месеца нямаме резултат,наистина мисля да се обърна към специализирана клиника.Проблемът е,че сме в чужбина и тъй като тук нещата са неясни,мисля ако се наложи,да посетя клиника в София.Аз също бях притеснена за овулацията си с тази схема,но как мога да противореча на двама лекари-все пак аз съм само пациент?А тази от Варна много се занимава с ПКЯ,има много опит,затова все пак съм склонна да и се доверя,още повече след последното ни скорошно виждане,когато ми каза,че с тази схема всичко ще си дойде на мястото и спокойно да си правим опитите с мъжа ми.Незнам,то така или иначе ще стане ясно в близкия период от време,въпросът е,че наистина нямам много време за губене-на 32 съм,скоро ще стана на 33.За това именно поддържам мнението,че не винаги това,което е добре за един,е подходящо за друг.Ако наистина така се подтиска овуто,защо да не ми го кажат?