0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката Gerrka
« -: Декември 03, 2011, 13:12:38 pm »
Здравейте :) Мислих, мислих и реших и аз да си пусна моя темичка за графиката. Този месец съм много отчаяна, защото температурата ми спадна, а аз си мислех, че е станало :(. Надявах се след две години отрицателни тестове да приемам малко по- леко нещата, да ама не всеки месец е все по гадно..... Извинявам се за отклонението от темата. Т е мерена анално с електронен термометър около 7:30-8 часа. Възможно ли е, защото спах много неспокойно и се будих през 2-3 часа температурата да не е реална. Като видях ниската Т не повярвах на резултата и веднага я измерих отново и беше с още 0,1 по- ниска. Дали има на какво да се надявам според вас или и този месец е неуспешен? Знам, че трябва да изчакам още 2-3 дни и ще е ясно, но ми е малко трудно да издържа психически...
*
Re: Графиката Gerrka
« Отговор #1 -: Декември 03, 2011, 13:59:08 pm »
 :welcome3:  mili4ka pozelavam ti  v nai  skoro   vreme  da vidi6  :bfp:  i  napalno te razbiram  kak  se  4yvstva6 az ot  3  godini kato  vidq  4e  :witch:  i mi  stava  lo6o,no  vse  pak   vqrvam   4e  i nie  6te se radvame na  na6ite  :babyflips: :bighug: :bighug: :bighug:
izvinqvai 4e  ti pi6a  na latinica,no  ne sam si  vka6ti  a  tozi komp  nqma  bg :wink:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #2 -: Декември 03, 2011, 15:04:31 pm »
Благодаря ти за посрещането :bighug: и дано никой не се задържа в тези теми повече от месец- два.
Забравих да кажа, че цикъла ми е на 30 дни.
« Отговор #3 -: Декември 03, 2011, 15:57:21 pm »
 :welcome_1:  добре дошла и дано Дядо Коледа ти донесе най-хубавия подарък  :goodluck: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #4 -: Декември 03, 2011, 16:47:16 pm »
Герка, честита темичка и от мен!
Разбирам, че нямаш търпение, и аз бях така преди 2 дни, понеже бях почти сигурна, че този път е станало. Пожелавам ти от сърце да не ти се налага да се разочароваш отново.
Ако е само температурата, може да е инцидент. Имаш ли предменструални симптоми?
А иначе утре ще си проличи според мен  :)
Само не се притеснявай твърде много и не мисли само за това!
Успех, миличка и  :bighug:
« Отговор #5 -: Декември 03, 2011, 17:23:19 pm »
ПМС имах след овуто до днес. Сега вече нямам нищо, само леееека болка в гърдите и това, че не мога да спя, но то може би е от многото мисли, които си вкарах в главата този месец...
 :bighug: :bighug: :bighug: ви всички и дано много скоро се осъществят най- съкровените ни желания
« Отговор #6 -: Декември 03, 2011, 17:58:54 pm »
Здравей Герка :balk_64:. Добре дошла в нашата компания. Пожелавам ти да се задържиш колкото може по-малко при нас и скоро да се преместиш при мамите. Успех миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:.
*
« Отговор #7 -: Декември 03, 2011, 22:33:48 pm »
Добре дошла при наааассс :hello2: :bighug: Не се отчайвай,ние сме тук затова,за да си даваме сили.Аз също от две години чакам но едно знам,че ще дойде и нашата радост!Горе главата мила :goodluck:

« Отговор #8 -: Декември 04, 2011, 10:27:22 am »
Добре дошла мила, не се тревожи, чудото ще стане,
точно тогава,когато най-малко очакваш.Важното е да не губиш надежда.
 :goodluck:
 :balk_21: :balk_21: :balk_21: :grouphug2:
« Отговор #9 -: Декември 04, 2011, 12:03:20 pm »
Благодаря ви момичета, страхотни сте! :grouphug2: Толкова много се радвам, че открих хора, които наистина разбират колко е трудно да чакаш всеки месец и да се надяваш, а не само да ти казват "то не става, защото го мислиш...." Благодаря ви!!!
« Отговор #10 -: Декември 04, 2011, 13:45:58 pm »
Герка, всички тук искаме едно и също нещо. Никой не те разбира по-добре от човека, с когото имате една цел. Всеки месец преживяваме едни и същи разочарования...
Стискам палци да усетим и невероятното преживяване на дългоочакваното щастие! А то ще се случи, при едни по-рано, при други - по-късно, но неминуемо ще стане  :balk_602:
Успех още този месец, мила, като гледам ще вървим заедно  :goodluck: :bighug:
« Отговор #11 -: Декември 04, 2011, 14:04:53 pm »
Е, аз този месец нямах късмета да не ми дойде, но стискам палци на вас мили момичета :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за повече :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #12 -: Декември 04, 2011, 14:30:14 pm »
Е, добре де, другият месец да имаш този късмет, Гери.
Аз понеже се ръководя по моя цикъл, който е по-кратък, затова ти пожелах това. И аз нямах късмета да не ми дойде в началото на месеца, но дано да съм по-голяма късметлийка в края му :)
*
« Отговор #13 -: Декември 08, 2011, 13:13:44 pm »
mila     yspex   prez   lovniq sezon     dano    xvanete   qi4iceto :goodluck: :pleasantry: :eggsperm: :eggsperm: :bighug: :bighug:
« Отговор #14 -: Декември 08, 2011, 15:02:55 pm »
ще стане,нама как да не стане....ние ще сме най-прекрасните майки
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #15 -: Декември 08, 2011, 17:47:56 pm »
 Хайде Гери :bed:. Виждам че  :witch: си е отишла. След няколко дена ще има и  :egg:. Много късмет този месец миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp1:. Цунки :balk_104:
« Отговор #16 -: Декември 08, 2011, 18:23:12 pm »
Много сте ми милички момичета :bighug: :bighug: :bighug:
Сигурно и този месец няма да стане, защото док видя някакъв полип, който ще махаме след нова година, но нова година нов късмет,нали. А на всички вас най- желания коледен подарък на света :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #17 -: Декември 10, 2011, 17:17:46 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: