0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!Имам един въпрос-бременна съм в 9-я месец и докторът иска да ми прави рентгенова снимка на таза,за да установи дали нормално ще раждам или чрез секцио.Консултирах се с още двама познати-медецински лица и те ме успокоиха,че нямало да навреди на бебето,щом е след 3-я месец,но мен ме е страх.Правили ли са ви такава снимка?Благодаря предварително.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Не.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
На мен лично не са ми правили такава снимка, но имам приятелка, на която са й правили такава снимка, за да видят дали ще може да роди естествено. Всичко е наред с детето, вече е студент. Не съм медицинско лице и не съм компетентна, но ми се струва, че преди години са процедирали така, защото не е имало качествени ехографи, с които да правят по-точни измервания.
Благодаря ти,pinpin,за отговора. :wink:
на мен преди да родя преди 2 години ми правеха такава снимка в майчин дом софия. бях на 37 год. първо раждане и доц. Димитрова прецени от снимката , че мога да родя нормални - така и стана много леко и бързо. Няма вреда за бебето.
Успех.