Благодаря за мнението и отговора!
Аз мислех и за това, че ако човек живее здравословно е по -спокоен и нещата сякаш са по-хармонични и бебето може и да се появи. Реших да не се задълбочавам,защото взех прекалено много да се побърквам на тази тема, а не ми се иска да съм вманиачена побъркана едва на 25 години.Е , искам веднага да забременея, тк намерих и човека до себе си, но Господ явно си знае работата. Искам за съм напълно заета, за да не си мисля всеки цикъл - ще дойде или няма да дойде!
Освен това, никога не съм мислила, че точно аз, която никога досега не мислих за това да имам детенце, ще ми се случи да го чакам с такова нетърпение да си появи в мен и после на бял свят. но ето ,че не пита и се случва на всеки!
Нека спортът бъде онова хубаво нещо, което като правим за тялото и душата си успокои всички рецептори и даде старт на развитието на плода в мен и на всички ,което искат да дарят живот!!!!!
Относно добавките се чудех дали няма да навредят специално за Л - карнитина, аз ще го вземам 1 път на ден за 15 дена и после почивка
Ако има и съвет,който можете да ми дадете, ще очаквам с радост!!!!!