0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Нуну, предполагам пускате стерилните урини в читава и проверена лаборатория?Питам, защото ние неколкократно при Симона сме имали грешни резултати от кварталните лаборатории.
Буева прави микционна цистоуреография, затова се бях насочила към д-р Момчилов от Пирогов, защото и според мен причината не е в бъбреците.
Ние от вчера сме подстригани. Бебето Калоян порасна...
Цитат на: nunu в Юни 24, 2010, 10:23:19 amБуева прави микционна цистоуреография, затова се бях насочила към д-р Момчилов от Пирогов, защото и според мен причината не е в бъбреците. Аз ти препоръчвам доктор Момчилов - фен съм му. Първият път го посетихме заради фимоза, а втория - заради възпаление на пикочния мехур /детето просто пикаеше гной/. И двата пъти адекватна реакция. Третия път му се обадихме, за да ни препоръча детски хирург от Пирогов и пак получи моите адмирации.
Гледах репортаж, в който коментираха, че отпуските на майките няма да изгорят, а веднага след като им свърши майчинството ще имат право да си ползват всички натрупани дни.
Nunu, от моя опит читавите лаборатории за микробиология/стерилна урина са две: в центъра по заразни и паразитни болести и в 13-та поликлиника. Мисля, че трябва да пуснеш и трета проба.
Nunu, от моя опит читавите лаборатории за микробиология/стерилна урина: в центъра по заразни и паразитни болести и в 13-та поликлиника.
Цитат на: via в Юни 27, 2010, 12:24:05 pmNunu, от моя опит читавите лаборатории за микробиология/стерилна урина: в центъра по заразни и паразитни болести и в 13-та поликлиника. само там пускам - тази, която е във външния двор на голямата сграда (води се нац. референтна лаборатория за контрол на антибиочната резистентност или нещо подобно), защото имало още една микробиологична лаборатория в центъра. не съм плащала никога нищо за децата.