0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля ако някой има информация да ми помогне,защото вече примирам от страх!Бременна съм в 6 седмица,след 2 годишни опити,но още не съм посетила лекар.Ще имам възможност,чак на 25ти,когато съм в България.Имам  много остра болка в гърба,на няколко см.от гръбначния стълб  в плешката-болката се появява и отшумява.Мястото ме боли и при допир. Понеже прочетох,че това може да е симптом на извънматочна бременост и може да се дължи на вътрешно кървене, ме интересува дали има някой запознат дали е възможно вътрешно кървене,без  болки в корема и без външно кървене.Не съм правила чхг тест по-простата причина че такъв не ми се назначава,а и вече нямам време за два теста през 48 часа,дори и да ги нправя на частно.Така че ако някой си има на идея дали това би могло да е симптом на извънматочна бременност,моля да пише,за да ходя да рева на джипито ако може да направи нещо!Благодаря и ще ви държа в течение!
*
Re: Остра болка в гърба-извънматочна бременост?
« Отговор #1 -: Май 19, 2010, 20:06:56 pm »
Nelina,  не ходи при GP-то, а отиди в Emergency-то. Обясни им как се чувстваш и какви са ти притесненията. Къде в Лондон живееш?(пиши ми на лични)

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #2 -: Май 19, 2010, 22:13:33 pm »
Това, което описваш го изпитах и аз в началото на бременността си. Но не мисля, че има нещо общо с извънматочна или вътрематочна бременност по принцип. Аз се намазах с едно мазило една -две вечери и ми мина.Според мен си е нещо като болежка от настинка /ако правилно те разбирам де/ или е от спане нещо на криво. Много е високо, за да има връзка с половите органи.

Не си вкарвай в главата разни мисли за извънматочна. Нея не можеш да я подминеш ей така! 

Пожелавам ти една лека и спокойна бременност! Ако искаш все пак - просто го сподели с Джипито си! И пиши после как са се развили нещата  :wink:
Успех!
« Отговор #3 -: Май 19, 2010, 23:51:46 pm »
Дано и при мен да е това ,барбарон.Утре съм при джи пи и после ще пиша.Аз знам,че е далече от половите органи,но нали един от симптомите на извънматочна е болка от гърба към рамото.И мъжлето ме успокоява,че бил някакъв схванат мускул.Ще се мазна и аз тая вечер с мазилце и дано утре да не ме разкарват много,че с тея бюрокрацийки!
« Отговор #4 -: Май 20, 2010, 15:31:47 pm »
Бях на джипи.Каза да не се притеснявам,защото болката е мускулна и ясно може да се локализира болното място,както и че ме боли при движения,натоварващи дадения мускул.Болката в рамото,която може да се свърже с извънматочната бременост се изпитва само във върха на рамото и не се усеща болка при допир.Така,че сега ми каза повече раздвижване на гърба и да се мажа със загряващ крем.Успокоих се.Живот и здраве на гинеколог в БГ.
« Отговор #5 -: Май 20, 2010, 18:55:33 pm »
Бързо олекване на болежката!
И да пишеш след прегледа в БГ  :wink:
« Отговор #6 -: Юни 06, 2010, 16:56:33 pm »
За съжаление новините са лоши.След нормален ембрион и пулс в 6та седмица,днес в края на седма кафяво течение и липса на пулс.Утре ще е аборта.След цели 2 години.. и последвалото щастие....Надявам се да го преодолея,защото изживявам всичко вътрешно!Надявам се да бъда силна като всички вас,които след всички тежки удари,поднесени ни от съдбата,изправя отново глава!Но сега боли...
« Отговор #7 -: Юни 06, 2010, 21:46:53 pm »
Нелина, потъжи си, поплачи, колкото ти е нужно! Не потискай мъката! Знам какво ти е - минала съм през подобно нещо! И въпреки това - колкото и банално да звучи - времето лекува! Но за целта е нужно да си изживееш мъката - не да я потискаш! Защото ако сега я потиснеш - все някога ще избие, а колкото по-скоро - толкова по-добре!
Не се предавай и знай, че опитите ще бъдат увенчани с успех - следващия път!
Вярвай! Силна си - само че още не си го осъзнала!  :bighug:
« Отговор #8 -: Юни 07, 2010, 09:08:50 am »
здравей,аз бих те посъветвала да говориш постоянно затова и то с най големи подробности докато болката и стреса отминат.най важното е да се възстановиш психически и де не се настройваш ,че това ще се повтори.хубавото в случая е че макар и след две години има бременност това за което толково хора се молят а не става.така че горе главата и успех следващия път.
« Отговор #9 -: Юни 07, 2010, 19:25:50 pm »
Благодаря за подкрепата Барбарон и Ани.И аз така си помислих,че трябва да направя.Говоря с големи подробности за случилото се.Днес се чуствам много,много добре.Най вероятно ми помогна факта,че след 12 часови нечовешки  болки и контракции и никакъв сън ,видях в  абразиото  спасение.
Другата седмица пак на работа и като ме завърти  матрицата предполагам, че скоро ще спра да мисля за случилото се.
Аз също гледам философски на нещата и  щом веднъж се е получило ще стане и пак.
Успех на всички в борбата за щастлив финал на така жадуваната бременост!