0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви майки ще бъдем?
« Отговор #20 -: Май 22, 2006, 13:20:43 pm »
Аз съм "ЗА" този форум, даже още в темата на Копринкова питах Джамката какво мисли да си направим преди да сме забременели и да си обсъждаме неща, които биха ни били полезни след време , когато ще ставаме мами или вече сме такива. Нека модераторите да си кажат тежката дума.
А сега затова каква майка ще бъда аз.
Ами момичета да ви кажа честно не зная... надявам се да бъда добра майка, но почти на 100 % съм сигурна, че ще бъда твърде обсебваща майка , което никак не ми харесва...
Едва ли и на детето ще харесва това. При всички случаи ще се опитвам да си налагам контрол на чувствата и емоциите :lol:
Дай боже само да стана мама
*
Какви майки ще бъдем?
« Отговор #21 -: Май 22, 2006, 17:31:09 pm »
Не смея да си мисля каква майка ще съм. Първо да стана майка, пък тогава ще дам всичко от себе си, за да съм добра за детето си. Преди време и аз си мислех как ще възпитавам детето, как ще го обгрижвам и обожавам..Сега на моменти не вярвам, че някога ще стана майка.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Какви майки ще бъдем?
« Отговор #22 -: Май 22, 2006, 22:18:35 pm »
ЕРИКА МИЛА ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ!Всички ние ще постигнем мечтата си да станем майки.просто на нас ни е писано да стане по трудничко! :lol:
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
Какви майки ще бъдем?
« Отговор #23 -: Май 23, 2006, 09:29:58 am »
Аз ще съм много нервна майка.Съдейки по това как гледам племенника на гаджето...Ами то времето е едно такова...изнервящо.Хъм, дано се променя.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Какви майки ще бъдем?
« Отговор #24 -: Май 23, 2006, 10:58:01 am »
Много хубава темичка - и аз често си мисля за това. Даже мъжът ми като се сърди че все вървя след него и се грижа - гладен ли си, облечи се, пази се  :balk_71:  му викам - спокойно бе, кат дойде бебето ще се грижа и за него и няма все да се въртя около тебе  :lol: Аз си го обяснявам така - готова съм и имам нужда да се грижа и да давам любов. И съм сигурна, че ще направя всичко по силите си детето ми да расте здраво и обичано. А обичните хора са по-щастливи, по-самоуверени и по-здрави :)
Но! Определено трябва да е повече от 1 бебче, за да може да си разпределям любовта и грижите  :wink:  Дай Боже скоро да дойде поне едничко!