Приемах 9 месеца Фемостон и точно цикъла преди предстоящото ми инвитро,започна много силно главоболие.Оказа се че е от Фемостона.Процедурата беше неуспешна,не достихнах до трансфер,както и да е.След това в същия цикъл лекарката ми изписа Дуфастон от 15 ден на МЦ за 10 дни 2х1.На третия ден от приема на Дуфастона пак започна много силно главоболие.Изтраях до 6 ден и го спрях.Не успях да отида до София,защото отпуската им започна и в моя роден град ми изписаха Климонорм,следф като казах че проявих непоносимост към Фемостона и Дуфастона.В момента се чувствам добре от Климонорма ,ня ма за момента странични действия.
Та въпроса ми е мога ли да заменя тези хормони с хомеопатия,след като посетя хомеопат разбира се и дали ще имат същия ефект като синтетичните лекарства.На мен всеки месец ми е важен,всеки месец започвам на ЕЦ докато не съберем 3 или 4 Я.
Много съм пред Чуденка,дали да сменя синтетичните хормони с хомеопатия .Чувала съм за Фоликулин и Лутеин-хомеопатия на Боарон.Дори лекари гинеколози ги изписват.