0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
Пускам това питане от чисто любопитство. Просто при мен докторите виждат гъбички (3-ма различни доктора), а изследвнията (микробиологията) ми излизат абсолютно чисти, като те са взети в момента, в който докторът е на 100%, че имам гъбички и дори на момента ми изписват съответното лечение.
Друг случай: докторът беше на 100% сигурен, че имам гъбички и трихомони едновременно, пускам пак изследване (микробиология) - нищо, само някакви облигатни анаеробни.
А до сега доста пъти са ме лекували на око за гъбички, а аз взех, че се сдобих с болки в ставите.
Имали и други момичета като мен? Момичета, на които докторите да виждат едно, а всъщност да е нещо съвсем различно?
Благодаря!
П.С. И най-смешното в случая е, че когато се опитвам да им обясня на АГ-та, че виждат някакъв грешен имунен отговор и аз лекарства без доказана микробиология вече не вземам, те започват да ми се хилотят в очите. Но когато им покажа старите микробиологии и какво са ми изписвали "на око", тогава ме гледат опулено.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
 :D :D :lol:

Извинявай,но това ме разсмива.. :PПреди време ми се наложи да се прегледам при гинеколог в пирогов,който видя полипи в матката ми,но явно беше хапнал халиуцигенни гъби,защото после няколко доктора го отрекоха,а онзи ве4е искаше упойка от сестрата,когато отказах абразио../беше доста стар,може би за о4ила/
     Освен това и друго ми е смешно в слу4ая..Скоро даваха по ТВ ,как в швейцарска лаборатория откриват много видове пестициди в плодовете и зелен4уците на БГ пазара,а в БГ лабораторията от4итат абсолиутно,4е няма НИКАКВИ пестициди..Даже показаха двата сертификата с резултатите на изследванията ,от еднакви проби .така ,4е който каквото и да ти каже,в такава държава живеем,4е само в нещо дето се вижда с просто и невъоръжено око,може да се вярва,,/ако попаднеш на такъв дето не вика ,на 4ерното-бяло/Ама то и лекарите,толкова са лекари...Аз пък от три години ходех в МД-Сф,където се оказа,4е УЗ-то и видеозона не дават реална образна диагностика..Просто цялата "оправия"в БГ е такава..
« Последна редакция: Май 13, 2010, 14:26:25 pm от Пандора »
така е, Пандора, за съжаление. Но при мен явно това се превръща в практика вече. Да не говорим, че изследванията са правени в 3 различни лаборатории и т.н. Явно, че грешката е в "моя телевизор", т.е. "моята имунна система".
Другият вариант е просто постоянно да правя "неспецифичен вагинит", поради слаб имунитет.
« Последна редакция: Май 13, 2010, 14:54:05 pm от Magdalena78 »
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
Това ми звучи като дежа вю. Но при мен е обратното - аз усещам оплаквания, като при гъбички кандида, а микробиологиите неколкократно излизат чисти "без патогенни организми". Аз много вярвам на кожната лекарка, която ме наблюдава, но според нея хормоналните смущения водят до оплаквания "като при гъбички". Дано не звуча много некомпетентно, но ми е неприятно да живея повече с тези оплаквания, а да излиза, че нищо ми няма... И впрочем, като използвам нистатин, оплакванията намаляват, значи пак става дума за кандида.
Да ви кажа честно вече на нищо не се учудвам.При мене бяха открили псевдомонас.Един месец след приключило лечение и 8 дневен престой на пробата в лабораторията резултата ми беше побъркващ дори и за самите доктори:"Има бактерия но няма растеж!!!! "8O .Действахме на сляпо,защото нямаше повече време за губене и направихме икси,което се оказа успешно.