Здравейте, момичета!
Аз се престраших пак да започна да действам, с нов лекар.. И ето ме пак, поне до днес сутринта бях оптимистично настроена; новата Док поиска да пуснем и разширена спермограма, и на мен още хормони... Така се обнадеждих - с предишното Док все беше "дай да правим инсе" и никога не се съгласяваше на още изследвания (а аз не искам да си ги самоназначавам, няма да се преърна в майстор по всичко!). За хормоните, за съжаление, този месец нямаше как да стане - оказах се в чужбина точно когато не трябва. Но за мъжо - ужким трябваше да се обадя 24ч. по-рано и ОК. Да, ама не: то за това имало часове за след 2 седмициц! 2 седмици!?! А за новата Док през Май вече изобщо нямало часове!?!
Моля ви се, кажете, аз ли изперкулясвам, или има нещо, което не разбирам?? Като са толкова натоварени, защо поемат нови хора? Как по-точно да действаме, ако дори не мога да отида на преглед??? В отчаяние съм вече, изпускаме месеци наред! А съм я докарала дотам, че вече само като чуя за бременната си снаха, главния ми мозък спира да прави връзка с тялото от чиста завист, прерастваща в омраза (поне досега 2 години издържах така да не правя!)......