0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #420 -: Март 04, 2010, 18:14:54 pm »
Момичета, страхотни сте  :bighug: :bighug: :bighug:
Зай, защо да не е било всичко чудесно и прекрасно  :? Миличка, сега стискаме палци всичко да е наред и да се похвалиш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Курабийка, нова темичка се пуска след като тази стане 50 страници  :wink:

*
« Отговор #421 -: Март 04, 2010, 18:40:34 pm »
Зай, нали знаеш: Трябва да е малко кусурлия, за да е хаирлия :wink:
Надеж, стискам палци за утре!
azalea, успешна процедура! Само хубави емоции ти желая, все пак това е част от пътя към желаното бебче :).
Рокси, как вървят нещата при теб?
Момичета, успеваемостта при инсе може да не е висока като при ин витро, но шанс има и защо късметлийките да не сте вие :wink: С вас съм и чакам да ме зарадвате  :)
« Последна редакция: Март 04, 2010, 18:54:00 pm от Meme »
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #422 -: Март 04, 2010, 19:41:58 pm »
Добро "утро". :D Аз до сега спах като талпа, нещо сънотворно ми подейства инсето. :D

Ами много ме мъчиха докато вкарат катетъра. Плюс това ме забавиха ужасно и не можах да ида да посрещна на летището много близка приятелка, която е с увреждане и имаше нужда от помощ, и допълнително се ядосах. За щастие момичето се е оправило, но аз се чувствам виновна, че не можах да ида пък и не съм я виждала от много време и ми беше мъчно.

Дано да е хаирлия де. Успех и стиснати палци и от мен на всички вас! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #423 -: Март 04, 2010, 21:10:48 pm »
Ами много ме мъчиха докато вкарат катетъра.

Това ми се случи вторият път - лекарят поиска различен катетър и пак бая се озори. Други двама доктори, при първата и третата инсеминация, вкараха обикновения катетър от раз без да усетя.

Успех на всички с предстояща или направена инсеминация!
*
« Отговор #424 -: Март 04, 2010, 22:07:40 pm »
Момичета, време е за мартенска тема.
Желая успех на всички!  :)