Искам да споделя с вас един доста неприятен опит. При едни изследвания на моята приятелка се оказа, че тя има трихомони. Естествено и аз си направих тестове в Cibalab, и естествено моите резултати също бяха положителни. След което проведох 6 дневно лечение с Фасижин. Обаче проблемите те първо започваха. След повторните тестове в Cibalab, които отново бяха положителни направих 10 дневно лечение с Трихомонацид, по 1 грам на ден. След това познайте ... тестовете отново ми бяха положителни. E как процедирах от тук нататък. направих си още 3 теста в Cibalab, като своевременно за всеки тест при тях си правих тест и в друга клиника. Ходих в Медицинска академия, В БИОМЕД и в още едн алаборатория на Пиротска. Всичките тестове в Cibalab бяха положителни а в другите лаборатории бяха отрицателни. Е какво да ви кажа половин година ходене по мъките, защото някаква лаборатория решила да забогатява за на гърба на хората. Лекарите също гледаха с недовериа на резултатите от CIBALAB, защото бяха имали такива случай и преди. Жалко че оборудването им изглежда на ниво ... но яавно за чия сметка ... А всъщност като се замисля ... може и никога да не съм имал трихомонИ ... а още от първия тест резултатите да са били невярни ...