0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Вероятност за извънматочна бременност
« Отговор #20 -: Март 22, 2010, 21:36:04 pm »
Какво става ,има ли новини? :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #21 -: Март 23, 2010, 16:06:42 pm »
Да има но не добри,днес се върнах от лапаро.В неделя ме по заболя ниско долу корема тъпа и постоянна болка обадих се на док.и той каза да отивам в болницата и така в понеделник операция и днес в къщи в петък за махане на конци.Сега вече нямам тръби и остава инвитрото,то номера ми така като гледам др.към май ще ми се обадят.но момичета нямам силички вече не знам как ще продължавам и до кога :bighug:
*
« Отговор #22 -: Март 23, 2010, 16:14:42 pm »
Сега поне няма опасност да забременееш извънматочно в някоя от тръбите при ин витрото. Стискам палци още първият опит да е успешен.  :bighug:

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #23 -: Март 23, 2010, 16:21:30 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:

Да, ако може да се каже, че има нещо позитивно в цялата история, то то е, че поне няма да преживяваш ужаса на извънматочна, лапаро и т.н.

Ще се справиш, къде ще ходиш , много  :bighug: от мен !
Дано Бог се смили и още първото инвитро да стане чудото.
« Отговор #24 -: Март 23, 2010, 16:31:13 pm »
Миличка, съжалявам. Стискам палци скоро след инвитрото да се похвалиш

« Отговор #25 -: Март 23, 2010, 16:33:11 pm »
Съжалявам миличка,дръж се нещата се някога ще се наредя така както ние искаме  :)
  :bighug: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #26 -: Март 23, 2010, 16:35:52 pm »
Бина, много съжалявам мила. :( Много се надявах да се размине. Пожелавам ти бързо да се възстановиш и да събереш сили да продължиш.  :bighug:
« Отговор #27 -: Март 23, 2010, 16:45:06 pm »
Mного съжалявам, че така се получи. Но всички ние в този форум сме силни жени,които се подкрепят взаимно и които с гордо вдигната глава се вървим към нашата мечта. Така че се отърси от случилото се колкото се може по-бързо (за твое добро е) и към инвитрото. Все пак и това е шанс за нас!
 :youwoman:
:bighug:
*
« Отговор #28 -: Март 23, 2010, 17:46:59 pm »
Бина,мила  :bighug:!

*
« Отговор #29 -: Март 23, 2010, 18:59:38 pm »
Нямам думи просто ,какво става тези дни бе така се надявах да си разминат нещата и всичко да е ОК.Бина  :bighug: и нали знаеш това което не ни убива ни прави по силни.
Ще успеете мила и инвитрото не е страшно а води до хубави вързопчета след това :babyflips:
Възстановявай се бързо и с нови сили напред , желая ти много късмет  :crossfingers:
*
« Отговор #30 -: Март 24, 2010, 13:30:59 pm »
Съжалявам много Бина  :bighug: Мъчно ми е че така са се развили нещата, но ще стискам палци за успешен първи опит! Не се отчайвай и не се предавай, убедена съм че няма да е далече мига в който и ти ще гушнеш мечтата си! Пожелавам ти го от сърце!

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #31 -: Март 25, 2010, 20:50:37 pm »
Благодаря ви момичета на всички от сърце за подкрепата която ми оказвате,утре отивам да ми махат конците,дано не усетя нищо,че вече болката много ме плаши. :bighug:
*
« Отговор #32 -: Март 26, 2010, 08:02:18 am »
Не боли няма страшно.Ти как си възстанови ли се ? Ходи на разходки повече по бързо ще се раздвижиш и възстановиш. :crossfingers:
« Отговор #33 -: Март 26, 2010, 18:55:04 pm »
бина, прегръдки и от мен! Искам само да те успокоя и да ти кажа, че ин витрото е решение! Няма опасност от извънматочна, няма да имаш тревоги от този характер! Всичко ще се нареди, убедена съм, че скоро ще се върнеш в темичката! Горе главата!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.