0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: д-р Зарзаланов Русе-отзиви
« Отговор #20 -: Декември 28, 2008, 15:34:12 pm »
Мен лично ме изроди Хубчев и съм доволна ,но бременноста ми беше задържана почти докрая от Минчева -супер е тази жена стриктна и отговорна.Добри са мненията и за Матеева и Тончева.Колкото до Зарзаланов -нямам думи.Контингент са му ромките за нелегални аборти в АГ-то през ноща.
*
« Отговор #21 -: Декември 28, 2008, 18:30:36 pm »
не съм съгласна.нито съм ромка, нито съм правила нелегален аборт.напротив - помогна ми в много тежък за мен момент.намеси се много навреме и адекватно.само да не почвам да говоря за Хубчев,че няма да мога да спра.най много някой ден да отида да представя дъщеря си, която никога нямаше да я имам според него.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #22 -: Декември 29, 2008, 23:49:52 pm »
Аз казвам само какво съм видяла за 2 месеца престой в патологията.
Натрупах впечатления за докторите и се наслушах на съдби човешки.
Хубчев само ми направи операцията,но за следене на бременност-по скоро не му се занимава.

Относно ЗАрзаланов не бих отишла при него при никакви обстоятелства
« Отговор #23 -: Април 11, 2010, 14:33:50 pm »
Здравейте мили дами ,т.к ми предстои раждане след 2 месеца се питам към кой д-р да се обърна

zdraveite,za men d-r zarzalanov e nai dobriq lekar,toi mi e pravil sekcioto i sam mnogo dovolna

бел.мод. Моля пишете на кирилица.
« Последна редакция: Април 12, 2010, 14:46:22 pm от Zlatulka »
« Отговор #24 -: Април 11, 2010, 16:48:16 pm »
темата е стара, но аз не бих раждала в Русе,
Добри са мненията и за Матеева и Тончева.Колкото до Зарзаланов -нямам думи.Контингент са му ромките за нелегални аборти в АГ-то през ноща.
при мен Матеева се отнесе не коректно, 3 лекари твърдяха че съм бременна и то плода е в матката , а въпросната доктора/кой ли и е дал да практикува обаче/ ми твърдеше че вижда бременост извън матката и ме убеждаваше. А когато реших да й покажа и да види че съм бременна от снимка от ехограф, тя едва ли не ми каза че не може да разчете!Така че бягайте от Русе, ако не искате да станете жертва на псевдо доктори
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimito_ge][/url]
*
« Отговор #25 -: Април 12, 2010, 09:29:55 am »
Аз също не бих родила в Русе, нямам доверие на нито един от споменаните лекари. Благодарности но д-р Бойчев и д-р Емин.

[/url]