0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Благодаря на ...
« -: Март 03, 2010, 18:20:31 pm »
Много благодарности се насъбраха в мен и реших да пусна темичка, за да си освободя малко душата  :P
В този форум срещнах много добри момичета (има и момче) и много искам да им покажа, макар и по странен начин, че съм им признателна.
Та..
Благодаря на:

Мариета76 - че ни светна за Цетротида в Румъния и няколко пъти звъня по телефона в Мангалия вместо мен.
Сиска81 и Ра4о - които ни набавиха Цетротида и преминаха през едно стресово пътешествие с хубав завършек  :P
Маймунката, че ми подари едно Прегнилче
Елина - за Естрофема и Утрогестана (благодарности и на "братовчедката", която неволно също ми подари Утрогестан-че), а също и че най-много от всички е отнасяла мрънкането ми в някои мои не-ведри дни  :P
Лиско - още една доза късметлийски Утрогестан, за който мъжа ми възкликна "Ама той тризнаци ли ще ни донесе?"  :P
Вени (черна роза) - за мартеничката тип "птиче" (май папагал) и че ме разсмива здраво:) .. Също на Мартюшката, който винаги ми оправя настроението като му погледна снимките (че на живо все не става  :?)
Бамби - за една дозичка Гонал, с която стартирах :)

Има още поне 20-тина момичета, които са ми много скъпи и с които почти ежедневно "разпускам" по един или друг начин. Те си знаят кои са и аз безкрайно ги обичам.  Тук намерих много свестни хора и се радвам, че попаднах сред вас.
Благодаря на "Зачатие" за всичко това.
« Последна редакция: Март 03, 2010, 18:31:27 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Re: Благодаря на ...
« Отговор #1 -: Март 03, 2010, 18:42:44 pm »
 :bighug: Милото ми Гардже  :bighug:
Първо няма за какво да ми благодариш,но щом държиш  :lol: :lol: рошла такава.Това което съм ти подарила е нищо.Искам ако мога да ти подаря цялата надежда и вяра че нещата при вас ще се случат по най-добрия начин :bighug:
Обичам те рошаво Гарджееееееее  :balk_104:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #2 -: Март 03, 2010, 18:49:13 pm »
Гарчеее
 Аз благодаря на зачатие че ми дава възможност да срещна такива прекрасни приятели като теб Гарче и като всички останали  :D
 Гарче,Лиско,Елина 0102,Сиска81,Съни :),Тини78,Симба,Коки,Миленаенева,Розичка и всички останали че да не пиша ,да не взема да пропусна някой
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #3 -: Март 03, 2010, 20:15:38 pm »
Добре, че е Маймунката да ме спомене, че това рошавото явно не ме смята за човек мен  :wink: сега и аз съм с травма  :wink:
Макар, че темичката е на Гарджето, искам и аз да благодаря на "Зачатие", че ме срещна с такива невероятни хора, които ми помогнаха да преодолея срама си от непознати  :wink: Днес беше един уникален ден, отдавна не съм се чувствала толкова безгрижна  :D, страхотни сте момичета, всички  :bighug:
И понеже темата е за благодарности, искам да спомена Лиско, Розичката, Дони и Сикссенс, защото изтърпяват мрънкането ми всеки път, когато се депресирам или колебая, и успяват да ме накарат да се съвзема и да продължа да се усмихвам :D И както сто пъти вече казах, благодаря на всички ви за уникалния ден и за всеки ден, който прекарваме заедно и се смеем заедно   :D
Сега ме боли главата адски, за което също ви благодаря  :wink: :D :bighug:  
И благодаря на Гарджето, то си знае за какво  :wink: :D
« Последна редакция: Март 03, 2010, 20:47:56 pm от *sunny* »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #4 -: Март 03, 2010, 20:41:33 pm »
Съни .. не съм те забравила.. Ужас .. От бирата е ..  :oops: :oops: :oops:
Всъщност, ако не беше ти никога нямаше да стане партийката с Цитротида. Така си паснахме идеално. Много те обичкам.
И ако искаш да знаеш съм те споменала по-горе, в онова последното изречение, а на другите имената им ги написах, заради лекарствата :)
А на Сиска81 и заради изгодно сключената сделка с курса на валутата  :wink:
В емоционален план имам да изброявам доста хора, но не ми се ще да пропусна някой. Те си знаят. Всички вие, които в скайп, Фейсбук или на живо ме развличате и утешавате.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #5 -: Март 03, 2010, 22:10:03 pm »
Ох бе Гарджееее, много ме разчувства...Разбирам те, защото и аз се чувствам като теб! Ако не бяхте вие, нямаше да знам тооолкова много неща, нямаше да си имам румънски Гонал и Цитротид в хладилника :wink:, нямаше да имам надежди, настроение и вяра в себе си и успеха ни...А сега си имам от всичко, и всяко едно нещо ме доближава до успешния (надявам се и вярвам)финал.
Колкото до сделката с валутата, по принцип не ми се удава да се пазаря, ама този път взе, че се получи :)Сигурно е на късмет.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #6 -: Март 04, 2010, 09:05:57 am »
С този твой емоционален план ми се струва, че темата е за друг подфорум  :lol:
Много ти се иска мартеницата (която беше примамка, за да си покажеш перата) да прилича на папагал, но не е. Знам че ти разбивам мечтите, ама си е чиста патица с шапка, просто влагаш малко фантазия и минава за гарга  :lol: :lol: :lol: Ама чак папагал...това си е чисто изхвърляне  :lol: :lol:
Понеже вчера забравих да спомена, а както се оказа Ели и тя, та намерих клипчето, за което щях да ти кажа - метни едно око  :D
http://vbox7.com/play:06972af4
Понеже гледам се извиняваш с бирата, не за друго  :lol:
Съни, явно наистина не съм добре с ушите, ти си мрънкала, а аз не съм разбрала  :lol: :lol:
Исе, другият път срещу нас на масата, че трябва да си под око ти - някои хора знаят защо  :lol:
Елина, другият път искам да видя един етикет с размер, че да се уверя за големината, да не лежа само на едни приказки на Перото  :D
Беше весело :) Чакаме следващият списък...не, не на Шиндлер....на Гаргата  :lol:
« Отговор #7 -: Март 11, 2010, 11:15:34 am »
Отдавна ми се иска да има такава тема!

Благодаря на Албена, че ни промени живота!
Благодаря на Касси, която ме заведе при доктор Стаменов!
Благодаря на НДК, който ми преснима книгата на д-р Биър, която ми подреди мислите и ми даде увереност, че знам какво правя!
Благодаря на Фуси, която ми спести много време и лутане в мислите, когато решихме да се впишем като кандидат-осиновители.
Благодаря на Уайт, която ми направи ред лични услуги във връзка с обзавеждането на новия ни дом, а освен това беше непоправим оптимист, че ще успеем!
Благодаря на Котаранка, която много ми помогна да се ориентирам в порядките в клиника Надежда, и за приятелството й!
Благодаря на Грейс, с която дълго вървяхме заедно по пътя и винаги ми е подкрепа!
Благодаря на Хоуп, която ме свърза със свой приятел-лекар в момент на голямо притеснение за нас, и за милото й приятелство!

Благодаря на всичките ми приятели от Зачатие от сърце!
Благодаря ти, Бени!