Ти с генетичките няма да имаш досег. При мен въпреки, че откриха носителство, консултацията като си получавах резултата беше "ми той гинекологът ще ти обясни", а като ми взимаха кръв само ме питаха колко аборти имам, въпреки,че на листа си пишеше. Ти като отидеш в Щерев и ти ги дадат тия направления, мини през каса и те ще ти кажат колко пари излиза всяко от изследванията, после си прецени. Като отидеш в МД просто дай поръчката, ще ти вземат парите, кръв и може и да не си взимаш резултата като е готов, защото той така или иначе отива при изпращащия те лекар и пак твоя си лекар назначава лечение и коментира. В Щерев по ценоразпис е някъде 132 лева цената на изследването за тромбофилия, не виждам за какво е необходимо да се дават тези 50 лева отгоре при положение, че даваме безумни лекарства за медикаменти и процедури постоянно, другите съм ги забравила като цени вече, но бяха доста по-скъпи, сега не знам как е.Аз помня даже, че се ядосвах, че пуснах имунологичните преди да си видя резултата на генетичното, защото си спомням, че при наличие на проблем при някои лечението беше идентично. За НК клетките е добре да изчакаш малко преди следващ опит за забременяване, тъй като там показателите се влияят от много неща.