Проф.Горчев е онкогинеколог, най-вероятно за проблеми, свързани с рак и злокачествени образования е добър лекар, не мога да коментирам това. Ще разкажа моя случай, за да предодвратя повтарянето на моята грешка от друга жена. Имах голяма киста на останал един яйчник с една тръба, която друг професор, който се пенсионира поддържаше теза за консервативно лечение ( да не се оперира ), отидох за мнение при проф.Горчев, който назначи незабавна операция, която освен средствата по здравна каса, ми струваше още 2000лв. Екипът му и той премахнали тръбата и почти целия яйчник, като при хистологичното изследване няма доказателства за ендометриоза ( каквото е началното твърдение ), той ми назначава химическа кастрация, със Золадекс,за 6 месеца, за всеки случай да не би да е ендометриоза!! Сред нежеланите лекарствени ефекти при Золадекс има вероятност да не се върне цикъла никога...Аз съм нераждала млада жена!!! След операцията 1 година по-късно се появява отново киста, която той отново настоява да се оперира. Аз го попитах дали не може да се махне с хормонални препарати, той категорично заяви, че не може. Отидох в друга клиника и там се хванаха за главата как може да предлага операция след операция, за нещо което ще се случва и занапред : при наличие на един яйчник, другият компенсира с образуване на кисти, които се подтискат с хормонални препарати! И това е явление, познато на всеки гинеколог! Един месец след хормонална терапия, кистата изчезна!!! Заради този човек "проф." Горчев няма да мога да имам собствени деца! Всеки да вярва каквото иска за написаното за него по интернет, съветът ми е преди да се оперирате при него, искайте, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, второ мнение на 1 или 2 лекаря, специалисти, най - добре занимаващи се с ин витро ( ако имате проблем, сходен на моя ) или специалист в дадената област (онкогинеколог ) и добре претеглете решението си! Парите играят в тази клиника преди професионализма, за мое съжаление!Всеки има право на мнение, това е моето на потърпевш!