0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
За решенията който променят живота ни!
« Отговор #20 -: Май 12, 2006, 11:08:26 am »
Цитат на: rally_g
Или напълно съм откачила или действително съм се примирила.

Сънявам се че сме се примирили, но за откачането - аз отдавна се съмнявам, че може да сме тръгнали натам и даже съм на мнение, че трябва в клиниките по стерилитет да има и по един психиатър :wink: Не че вярвам, че ще може да ни успокои особено ама може пък и да върши работа - до сега не съм пробвала  :lol:
Цитат на: rally_g
Ще видим какво ще излезе:)

Ами дано по едно бебе да излезе при всички нас  :balk_602:

*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
« Отговор #21 -: Май 12, 2006, 12:14:42 pm »
Аз пък, да ви кажа ли на какво се надявах преди да дойде гадната.М?
 Ами.... молех се да не стигна до предстоящото ИКСИ въобще,но уви, неканената гостенка цъфна отново и на другата сутрин се събудих с думите"КАКВОТО СТАНЕ,ВСИЧКО Е БОЖА РАБОТА!!!" И от една седмица живея с тях! Немога да се предам, точно преди ИКСИ-то,но поне се опитвам да не го мисля толкова!
Нека, всяка от нас, слуша сърцето си и  няма да сбаркаме! Всички ще си имаме бебенца!И ще бутаме  :stroller:
Късмет, момичета мили! :bighug:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #22 -: Май 12, 2006, 13:10:23 pm »
Цитат на: rene_24
Всички ще си имаме бебенца!И ще бутаме  :stroller:
Късмет, момичета мили! :bighug:

Рене, дано мила  :balk_21:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Май 12, 2006, 22:36:10 pm »
Цитат на: naha
Ади много си мила благодаря ти за думите и се моля при теб да не се наложи да правиш почивки а чудото да стане.Тъжното е че не винаги живота ти позволява да се отпуснеш и аз съм типичен пример.ще се постарая да успокоя терзанията.Успех ти желая ище се радвам ако казваш как вървят нещата при тебе:) надявам се на добри новини в наи скоро време. :bighug:

Благодаря ти за хубави пожелания НАХА!!!!Целувки миличка  :balk_21:  :balk_21:  :balk_21: