0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
здравейте момичета.Искам да ви попитам дали в Пловдив правят имунологични и генетични изследвания????Пловдив ми е по близи .Плевен е прекалено далеч. :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Имологогични и генетични в Пловдив????
« Отговор #1 -: Май 20, 2006, 08:44:55 am »
Абе идвай с нас на 10.06- в Плевен ще направиш всичко на куп, иначе и в СЗ правят генетични, горе в Медицинския над моргата на последния етаж е клиниката по генетика. Ние нашите там ги правихме. До колкото зная генетични се правят само в 4 града и един от тях е нашия.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Май 20, 2006, 10:16:06 am »
Генетика има в градовете, в които има медицински университети. Има и в Пловдив. Имунологични изследвания е доста широко понятие, някои могат да се направят в Пловдив, други - не.

Иначе, както ти е казала Мини, на 10 юни среща в Плевен.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Май 20, 2006, 21:48:06 pm »
Много ви благодаря за бързите отговори!Много сте мили.сега точно за жалост немога да отида в Плевен поради 2 причини..........
В момента правя стимулация за ново инсе и искам първо с него да приключа(дай боже да е успешно)  също така имам голям проблем да отсъствам от работа  и поради това инсе ще се съберат няколко дена и става оле мале,.............................!Иначе с радост бих дошла и съм ви много благодарна за поканата!
Иначе аз до сега съм направила само антифосфолипидни антитела и те са ОК!Но трябва да правя и другите!
Още един път много благодарности на Мини и Мели! :bighug: