0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Имате ли мнения за д-р   Д-р Афродита Стомнорска ;Д-р Дафинка Иванова Власова ;  Д-р Виктория Деянова Благоева в този мц , търсих в гугъл но нищо не открих, някой преглежда ли се при тях...чудя се при коя лекарка да си запиша час за преглед
Аз не съм чувала за тях. На теб за какво тачно ти трябва, имаш ли някакви проблеми. Тук във форума имо много информация, но все пак трябва да си по-конкретна.


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
Ходила съм 2 пъти докато бях бременна при д-р Благоева с идеята да раждам при нея.
Тя ми отказа, тъй като термина ми беше началото на декември, а тя сподели че докрая на ноември ще е на работа в бившата ТК. Преглеждаше в клиниката на д-р Владомиров миналата година, до колкото разбрах и там вече неработи.


*

    Nina

  • *****
  • 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Пиши за какво ти трябват.
Власова съм чувала, че е добър акушер. Тя е доста възрастна, мисля за диагностициране имаше оплаквания.
Благоева е много добра с цитонамазки, колпоскопии и т.н. Мисля това е специализирала. Аз съм се преглеждала при нея, доволна съм.
Води и раждания, чувала съм прдимно добри отзиви.
*
Вчера забраавих да споделя, че три мой колежки и жената на мой колега са раждали при д-р Благоева и са доволни. Аз нямах късмет с нея, но пък родих при д-р Богословова и също съм доволна.


мерси за отговорите момичета, за проф.преглед , спрях се на Благоева :D
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Здравейте, момичета!

Трябва да си намеря гинеколог, който да ми вземе цервикален секрет за микоплазми, уреаплазми и хламидии, които ще занеса в Геника.При д-р Стаменов съм, но те излизат отпуска.В Майчин дом може ли някой да ми вземе.Сещам се и за Св.Панталеймон до НДК, те са близо до лабораторията.
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
мина моя преглед при д-р Благоева, доста приятна жена, много доволна останах, обяснява всичко, не е като някой лекари да трябда да разпитваш все едно си ти доктора....
Re: Добър гинеколог в Медицински Център “Св. Пантелеймон
« Отговор #8 -: Февруари 12, 2010, 14:36:28 pm »
Преди дни търсейки нещо в нета за др. Благоева /защото ми я препоръча една приятелка/ попаднах на този форум. Днес бях на преглед при нея и тъй като не бях сигурна, че е точно тази я попитах дали работи в Свети Пантелеймон :D Тя каза, че преглежда и там и в център на др. Владимиров. Аз лично се прегледах в МЦ д-р Славчев, който се намира на ул. Костина №6 в Срелбище. До колкото разбрах в различни дни е на различни места.