0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Втората чертичка на ову теста ми избледнява!
« Отговор #20 -: Април 27, 2006, 09:54:18 am »
Цитат на: ushco

В петък и в понеделник имах бледи втори чертички, а снощи изпитах прерязване в единия яйчник! Ако в понеделник теста е бил +, точно снощи е трябвало да овулирам.... и май съм го изпуснала  :(

Не може и в петък и в понеделник теста да е (+)./Може ако имаш хормонален проблем и тогава не е сигурно дори,че ще има овулация./
Ако е бил (+) в понеделник в 17.00 часа . От 5.00 (рано сутринта) във вторник до 5.00 в сряда е трябвало да настъпи овулацията./Ако не бъркам/
 Къде мериш БТ?
Спазваш ли правилата при правенето на тестовете за овулация:
-след обяд 17.00-18,00 напр. /се прави теста/
- 2-3 часа преди теста да не си пила вода и да не си пишкала.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #21 -: Април 27, 2006, 10:22:43 am »
Правя го 14,30ч. тази седмица всеки ден! Спазвам инструкциите, но успявам да устискам само 2 часа без течности и тоалетна, защото и двете ги ползвам по много  :)
Температурата я меря в устата и за това стойностите са ми ниски, но пак мога да си уловя двуфазността! Днес сутринта се качи с една десета (36,1), което не е толкова много, но преди това държах 3 дни с постоянна 36,0!?!?
Възможно е да имам хормонални проблеми, за това и съм се заинатила да разбера, кога е овулацията (пика на ЛХ), след което да отида на видеозон, за да ми потвърдят 'отделянето' на яйцеклетката!
... това е проблема - не съм сигурна, че овулирам!  :(

п.п. Извинявам се за 'правописа'  :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #22 -: Април 27, 2006, 14:00:52 pm »
Цитат на: ushco
Правя го 14,30ч. тази седмица всеки ден! Спазвам инструкциите, но успявам да устискам само 2 часа без течности и тоалетна, защото и двете ги ползвам по много  :)
Температурата я меря в устата  
Възможно е да имам хормонални проблеми, за това и съм се заинатила да разбера, кога е овулацията (пика на ЛХ), след което да отида на видеозон, за да ми потвърдят 'отделянето' на яйцеклетката!
... това е проблема - не съм сигурна, че овулирам!  :(

Погледнах ти графиките. Според мен  би трябвало да овулираш. БТ предните месеци пак ли орално я мери (защото е висока и прилича на мерена анално(вагинално)?  Не си мерила всички дни, а трябва :).
Според мен тези дни трябва да е овулацията. Ако вземем, че средно, МЦ при теб е 28 , овулацията е около 14-я  ден (това приблизително).
Днес или утре трябва да е положителен теста. Ще чакам  и ще стискам палци. А на УЗ може да отидеш още същият ден (за да не изпуснеш овулацията)-когато теста е (+).

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #23 -: Април 27, 2006, 14:21:18 pm »
Денис, много ти благодаря за всичко!  :kiss:
След 10-тина минути ще правя днешния тест и искрено се надявам да е положителен вече!
Предните месеци съм мерила анално и само някои дни температурата, защото тогава имах възможност (.. дълга история ...   :lol: )
Притеснявам се дали имам овулация, защото преди 2-3 години ми диагностицираха поликистозен десен яйчник, а съм и на 31г.... Очаквам да ми има нещо....  :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #24 -: Април 27, 2006, 14:23:21 pm »
...Да бе.. очакваш да ти има нещо? :wink:
Мисли позитивно :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #25 -: Април 27, 2006, 15:10:44 pm »
Пак е отрицателен....
... не ми се ходи на лекар...  :(
Ще изчакам до утре!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #26 -: Април 27, 2006, 15:26:45 pm »
Съжалявам :cry:
Утре трябва вече да е (+)  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #27 -: Април 28, 2006, 15:35:15 pm »
Осезаемо по-видима втора чертичка, но отново доста по-бледа от контролната!!!  :cry:
Като го комбинирам с ниската температура от тази сутрин и малко други признаци, спокойно мога да кажа, че овулацията ми е вчера-днес-утре и да ви препоръчам да не ползвате Clear Ovu Test - пълна скръб са!  :rain:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #28 -: Април 28, 2006, 15:52:18 pm »
Ако имаш възможност купи си Clearplan, те със сигурност отчитат точно, казвам от личен опит, доказан и с фоликуметрия, а четох мнение на друг потребител, в което се твърди същото.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

gostenin

« Отговор #29 -: Април 30, 2006, 16:28:23 pm »
Момичета, а бихте ли изкоментирали моята температура за тези дни
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Тест не съм правила, но май ще е нужно да започна, защото с тези температури нещо се отчайвам-все още не се покачва след предполагаемата овулация.
*
« Отговор #30 -: Април 30, 2006, 19:16:53 pm »
Гостенин, има някакъв проблем с графиката ти - зарежда се моята собствена?! Провери пак линка, който си постнала!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #31 -: Май 01, 2006, 12:00:28 pm »
Като гост не можеш да си показваш графиката. Трябва да се логнеш.
*

gostenin

« Отговор #32 -: Май 01, 2006, 21:58:53 pm »
да...усетих се,ама късно, извинете.Тъй като още не мога да си отворя пощата/ имам някакъв проблем явно/ и немога да си кативирам акаунта, който си направих ще изпиша цифрите:
цикъл на 28 дена-редовен
9 ден от цикъла/22. о4/-36.6
10 ден-36.6
11 ден-36.6
12 ден-36.7
13 ден-36.4
14 ден-36.7
15 ден-36.5
16 ден-36.7
17 ден-36.5
18 ден/ днес/-36.8
Притесни ме,че липсва покачване след евентуалната овулация, която определям на 14 ден.От днес имам леко покачване, но не би ли трябвало да очаквам поне около 36.0-37 да е
*
« Отговор #33 -: Май 02, 2006, 11:15:08 am »
На 13-тия ден ти е пада!
Лошото е, че и мен не ме бива в определянето, но знам, че където е спада на температурата там някъде ти е ову-то!
Последно четох, че може даже да е и преди пада на температурата, така че 'опасни'  :D са 2 дни преди пада и 3 дни след него!
« Отговор #34 -: Май 03, 2006, 00:03:33 am »
Цитат на: lady_11
Пробвай със секс през ден...

Защо през ден?  :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #35 -: Май 03, 2006, 06:57:35 am »
за да може мъжа да си събере бойци за атака  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит