Сперанца, няма тема или анкета, която да даде еднозначен отговор на въпросите, които си задаваш. От това колко жени са забременели няма да разбереш дали ти ще забременееш. Аз не разбирам какво ще научиш от броене на положителни и отрицателни тестове! Дори лекарят не може да даде гаранция и да каже дали и кога ще се получи. Успеваемостта при ин витрото е много относителна и зависи от конкретните фактори. При всяка жена е различно. Нали все пак има забременели жени по този метод
Това е достатъчно, за да вярваш, че и ти ще си сред тях!
Освен това, клиниката всяка година, дори на всеки 6 месеца, публикува на сайта си процента успеваемост за съответния период. Смятам, че това е достатъчно. Много подобни теми се пуснаха във форума и в крайна сметка няма полза от тях! Да не говорим, че клиниката има още мнооого пациентки, които не пишат във форумите, така че пак няма да ти е точна статистиката!
Сперанца, ще ти дам един пример - аз съм с тубарен фактор - практически най-лесният за преодоляване и статистически погледнато, максимум на втория път трябваше да забременея. Е, ми не забременях, ще има и трети път. Когато правих първият си опит с мен имаше още поне 2 момичета, които бяха също с тубарен фактор и правеха също първо ин витро. Е, те пък забременяха! И какво ти казва в този случай статистиката? Нищо! Просто при всеки е различно!
Иначе за протокола, и аз съм пациентка на д-р Александров. Мога само да ти кажа, че си избрала чудесен лекар и да ти пожелая успех!
Има специална отчетна тема за АГ Варна, където пишем всички, така че там спокойно можеш да се ориентираш колко забременели има
Късмет!