0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пак за фолиевата киселина
« Отговор #80 -: Май 03, 2006, 20:56:21 pm »
УЖАСНО Е :balk_132:  :balk_132:  :balk_132:  :balk_80:  :balk_80:  :balk_80:

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #81 -: Май 03, 2006, 20:59:30 pm »
Аз пък не посмях да ги отворя, но нали си пия редовно фолиевата киселина:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #82 -: Май 03, 2006, 21:01:21 pm »
То и аз си я пия редовно, ама ги погледнах, и даже на мъжо току що ги показах, да види за какво става дума....

Добре, че той е от примерните, дет като им кажеш "Това е полезно" и мнооого стриктно изпълняват всякакви заръки, пият хапове и така  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #83 -: Май 03, 2006, 21:06:07 pm »
Ралка, това значи ли, че и на мъжа си даваш фолиева, трябва ли?Сори, ако въпросът ми ти се стори глупав, ама се озадачих
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #84 -: Май 03, 2006, 21:39:08 pm »
Момичета гледката е просто ужасна. :balk_159:  :balk_160:
« Отговор #85 -: Май 03, 2006, 22:12:31 pm »
8O  8O  8O Нямам думи, направо е отвратително. До сега пиех фолиевата само защото така ми казвахте, че трябва, но сега като видях какво представлява тази болест, напрово се растреперих. Със сигурност няма да спра да я пия.

« Отговор #86 -: Май 04, 2006, 12:05:15 pm »
е ве4е и аз няма да спра да я пия.горките бебета

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #87 -: Май 04, 2006, 13:09:08 pm »
Цитат на: rally_g
Ралка, това значи ли, че и на мъжа си даваш фолиева, трябва ли?Сори, ако въпросът ми ти се стори глупав, ама се озадачих

Моят мъж пие фолиева к-на . По собствена инициатива. Пие всичко, което пия и аз , без значение дали му е необходимо.
Когато си купя нещо ново /напр.сега пия ЕМК/ и пита:" Това как ще го пием?"  Много е смешен /А аз се ядосвам, че ми ги изпива  :cry: /

Но е полезно и мъжете да пият фолиева к-на. :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #88 -: Май 04, 2006, 13:20:36 pm »
Що да не е полезно, нали са витамини.
Денис, направо ще ме умориш с този твой мъж, дето пие всичко, каквото и ти. Много се смях.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #89 -: Май 04, 2006, 13:25:23 pm »
Цитат на: denis
Цитат на: rally_g

Моят мъж пие фолиева к-на . По собствена инициатива. Пие всичко, което пия и аз , без значение дали му е необходимо.
Когато си купя нещо ново /напр.сега пия ЕМК/ и пита:" Това как ще го пием?"  Много е смешен /А аз се ядосвам, че ми ги изпива  :cry: /

Но е полезно и мъжете да пият фолиева к-на. :wink:

Сладури:)
« Отговор #90 -: Май 04, 2006, 14:18:28 pm »
Адаш, засега не пие фолиева киселина, ама го тъпча с... оооолелелее, слушай са:
- мултивитамини срещу пролетна умора
- калции + витамин Д за зъбките
- магданозената салата на Роми
- селен
- герикапс
и съм замислила да му купувам и чай от магарешки бодил, ама все не сколасвам да отида до аптеката на Поп Богомил...

Отделно съм го награбила да яде сьомга, тон, броколи, ръжен хляб, никакво пържено, много салати, само и единствено вафлички за диабетици (че не са чак толкоз калорични, колкото Боровеца дет го хапваше).... и така:-)))

Е, и основното - от 01/01/2006-та НЕ ПУШИ  :lol:  :lol:  :lol:

Колкото до пийването - вечер си позволяваме по една чашка винце, и никакъв концентрат

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #91 -: Май 04, 2006, 14:25:48 pm »
Големи сте ми образи вие;))). Моят мъж не пуши и не пие (не е моя заслуга и преди си е бил така), обаче да го накарам да пие таблетки - било витамини, било нещо друго - абсурд, той е с мнение по-въпроса, а именно, че всичко изкуствено извлечено/създадено/синтезирано е по-скоро вредно. Единствено яде мед от магарешки бодил, много му е любим и пие билкови чайчета.  А иначе зеленчучки и магданозец много обича, така че се надявам по този начин да компенсираме. Пък и спермограмите му са хубави, т.е. не сме с мъжки фактор, пък дано не се променят нещата.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #92 -: Май 04, 2006, 15:43:31 pm »
По  повод за темата -какво пият мъжете ни :wink:  и аз да кажа за моя пие: мултитабс витаминки; герикабс ли табс ли бяха :wink:  :lol:  като си вземам за мене е чат пат и фолиева но е малко несериозен в тва отношение ааа пиива магарешки бодил ( вече втори пакет почваме :D ) обича много магданоз обаче на роми салатата не мога да му я предоставя че има чесън и горчица ама нищо :lol: всичко му подправям със магданозец и така .... аз не спирам фолиевата вече маи трети месец ще стане имам само един два дена пропуск но нали не съм още бременна си го простя :?  :roll:
« Отговор #93 -: Май 04, 2006, 18:03:15 pm »
Наха, в салатката на Роми важното е не само магданоза, а и непеченото семе от тиква, защото съдържа много ЦИНК, а той е мнооого важен за любимите ни плувци...

Така чеее, като не успея да намеря хубав пресен магданоз - директно си му връчвам пакетчето със семки да хрупа ли хрупа....

*

naha

• 1474
« Отговор #94 -: Май 04, 2006, 18:12:32 pm »
OOOO Рали не знаех че са толкова важни моя умира за тиквени семки и на вечер изяжда по две пакетчета браво на мъжлето ми  :D обаче :!:  аз до колкото знам трябва да са суровички  :wink:  :roll: инъче е невероятна салата на Роми  :)
« Отговор #95 -: Май 04, 2006, 18:14:10 pm »
Правилно - непечени:-)) И моят точно такива хрупа без да се оплаква:-))) Тооо ... и аз помагам, че много обичам....  :oops:

*

naha

• 1474
« Отговор #96 -: Май 04, 2006, 18:16:30 pm »
Ааааа ти си написъла че са Непечени хахаха ама няма кои да прочете :oops:  :wink:  инъче аз много обичам салата с маруля и рукула ама тука няма никъде тюх :evil: