0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kami_bami

Закъснява ми,а бебе няма...
« -: Септември 28, 2004, 17:31:29 pm »
Здравейте,

от както открих този сайт научих страшно много интересни неща и си отговорих на доста въпроси. Само че и аз искам да поискам съвет...От два месеца се опитваме да имаме бебче. Винаги преди това цикълът ми е бел като по часовник 28 дни. Но миналия месец ми закъсня с 3, а този с цели 8 дни. Не знам какво става.... :cry: Тъкмо си помисля че може би... и то.. ми дойде.
Посъветвайте ме. Какво да правя??? Да не говорим че така и по-трудно си определям овулацията.
Поздрави!

Ками :cry:  :cry:
*

mari73

« Отговор #1 -: Септември 28, 2004, 20:00:55 pm »
Zdravei kami-bami!
Ako naistina opitva6 samo ot 2 mesetza, na tvoe miasto ne bih se trevozila seriozno. Ami to prosto ne stava ot parvia pat!
Na kolko godini si, ima li naistina tolkova seriozna pri4ina da se pritesniava6 na 2-ria mesetz?
Tuk pove4eto opitvat ot godini, a pak i edna zena se zamislia seriozno kato mine 30-te, togava bih kazala, 4e stava po trudno.
 :)
Zapazi spokoistvie! Zelaia ti uspeh!
*

kami_bami

« Отговор #2 -: Септември 30, 2004, 21:50:07 pm »
Вярно че опитваме от скоро,но това което ме притеснява е че месечния ми цикъл се обърка.Просто тялото ми се държи необичайно.Знам,че за доста от вас този въпрос звучи смешно,но за мен не е. :?
Поздрави!

Ками
« Отговор #3 -: Октомври 02, 2004, 13:29:15 pm »
Здравей Ками! :lol:
Едва ли някое момиче от този форум приема въпроса ти за смешен, напротив- тук момичетата са много мили и всяка помага с каквото може- добър съвът, мило пожелание, информация.
По твоя въпрос- мисля, че трябва малко да се успокоиш и да видиш как ще протекат нещата през есенния период, т.е.- сега. През лятото, в горещите дни, понякога се получават различни аномалии.
Запази спокойствие и ако в следващите един- два месеца положението е същото- различна продължителност на цикъла, потърси лекарски съвет. Ако има някакъв проблем, то съм сигурна, че той е минимален и с медикаменти цикъла лесно ще се нормализира.
Поздрави от Русе.
Нека много скоро, всички бъдат благословени да изживеят едно хубаво майчинство.
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2004, 09:52:16 am »
Здрасти Ками,

ако си пила противозачатъчни и си ги спряла е нормално първите месеци да ти объркан цикъла?
Или ако си пътувала някъде, при много момичета се получава и от смяна на климата?
Ако продължава така дълго врема потърси лекарски съвет.

Успех!

Zdrasti Kami
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2004, 14:05:45 pm »
Да ти кажа и аз също съм горе долу на твойто положение. Само че на мен ми беше закъсняло един с 2 дена после с 4 дена а сега с цели 10 дена и в крайна сметка никакъв резултат-пак без бебче. Но не губя надежда и ти недей да губиш надежда все някога се надявам да стане. Още повече нашите опити за бебе са повече от половин година и пак не губя надежда. Ако искаш пиши на МЕЛИ тя дава много ценни съвети страхотен човек е.
Горе главата и няма да закъснее щастието при теб.Желая ти много красиво и сладко бебенце,както го желая и на всички които копнеят за това.  :)
Р’РЇР Рђ, НАДЕЖДА Р? ЛЮБОВ!!!!
zdravei Kami
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2004, 05:03:31 am »
Здравей Ками,
и при мене се получи почти същото. И ние опитваме от 2 месеца и двата пъти ми закъсня с 2 дена. До сега не ми се е случвало да се забави - винаги е бил като по часовник - 28 дена. Но това което ме притесни е не толкова закъснението, колкото че цикъла ми беше много болезнен, придружен, първите 2 дена, с отвратително гадене. По принцип, винаги съм имала болки, но те минаваха с 2 бусколизина и 1 но-шпа, а последните два пъти те не помогнаха.
Открих обаче че със седалгин нео болките изчезват след около 15-20 мин за около 5-6 часа(за съжаление).
*

Anonymous

« Отговор #7 -: Ноември 27, 2004, 22:12:33 pm »
момичета аз досега си мислех че съм първата с такива проблеми още повече че докторите ми изкараха акъла!
при мен става долу горе същото само дето закъснението в началото беше 2-3 дена а сега вече е от 2 месеца а бебе няма?!
по едно време си мислех че има бебе защото ходих на един доктор и той видя плод на 5 седмици а после се оказа че единия ми яйчник бил по-голям от другия или нещо такова сега искат да ми изследват хормоните а на всичкото отгоре не знам добър гинеколог в Бургас. Много съм объркана и не знам какво да правя?
може ли някои от форума да ми помогне?????????????
*
теми за доктори в Бургас
« Отговор #8 -: Ноември 28, 2004, 09:28:57 am »
Дискутирани теми за доктори в Бургас:
Това е изровено от клуба в дир-а. като гледам най-са доволни от Калчева (има й координатите на сайта в раздела за адреси на АГ) и Георгиев, макар че се срещат и отрицателни мения. Прочети темите по долу дискутирани в клуба през изминалата година. Вероятно има такива и в архива на клуба. Пусни търсене с ключова дума "Бургас". Аз съм от Бургас, но нямам впечатления от бургаските гинеколози, защото ходя предимно в София, тъй като ми се налага да пътувам до там на месец два.
Успех ти желая!

Ето това са темите, които намерих тази сутрин, в които се е дискутирал подобен проблем за лекар в Бургас. Не твърдя, че това са всички теми, може да потърсиш и сама по-задълбочено:

тема от клуба
тема от клуба
тема от клуба
тема от клуба
тема от клуба
тема от клуба
тема от клуба
Хихи, изрових си темата с първото ми мнение от архива ... преди 2 г. и половина - хехе, чак ми домиля. :) Колко мило са ме посрещнали тогава момичетата :
тема от клуба

тема от форума на бг-мамма
тема от форума на бг-мамма
тема от форума на БГ мамма

Това намерих за сега. Надявам се да ти е от полза. Когато се появи wa_wa се надявам и тя да сподели опит.
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2004, 09:08:34 am »
Ако те притеснява толкова закъснението от 2-3 дни най-добре иди на лекар за твое успокоение.
На мен не че ми е бил нормален преди да започна с противозачатъчните, но поне ми идваше около 30-ия ден. След като ги спрях и почнахме с опитите първият месец ми закъсня с 20 дни, после пих Primflut nor и Orgametril и всичко беше о.к., след като ги свърших пак ми закъсня с 20 дни и от там започнахме с изследванията.Вмомента съм на хапчета за подпомагане на овулацията.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

mimi03

• *
  • 5
  • url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicC
Re: Закъснява ми,а бебе няма...
« Отговор #10 -: Септември 21, 2010, 11:47:52 am »
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ
 Искам един съвет от вас  :oops: :ask:
 миналата седмица бях на лекар и  ми исписа да пия DOSTINEX  вътре имах 2 хап. трябва да ги пия на 12h по половин; и ORGAMETRIL тях 7 дни по 2 на ден. но ми закъснява с 3 дни. Дали несъм бремена? :bed:От 2 год. правим опити и не се полу. :balk_145: Даите Съвет какво да правя.... Благодаря ви  :youwoman:
*
« Отговор #11 -: Септември 21, 2010, 12:12:01 pm »
Ако все още пиеш оргаметрил по 2 на ден не чакай цикъл. На мен в такова количество ми го предписаха точно за отлагане на цикъла.
Дали си бременна най-лесно се разбира след като направиш тест.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #12 -: Септември 21, 2010, 12:17:21 pm »
здравей, mimi03!

1. защо ти е изписан Достинекс и Оргаметрил - по каква причина?
2. ако 2 години не се получава бебето при редовни опити, време е да посетите специалист по стерилитет. моят съвет е да се започне със спермограма, направена от специалист в клиника по стерилитет. след това - изследвания при тебе.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mimi03

• *
  • 5
  • url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicC
« Отговор #13 -: Септември 22, 2010, 11:55:24 am »
Здравей Jam
 Аз съм с висок Пролактин и  Хормони; това е обяснението на моя лекар :)  в петък сам на кръвен тест и в сряда на преглед :)  :oops: Оф просто незная какво да правя  вече:( :x Много съм отчаяна вече  :balk_146:
*
« Отговор #14 -: Септември 22, 2010, 12:26:59 pm »
Това за вискокия пролактин го разбрах, но какво означава Хормони?Имаш завишени показатели?Какви, колко на кой хормони, какво ти е обяснил лекаря?

« Отговор #15 -: Декември 07, 2010, 14:59:18 pm »
 8) Здравейте и от мен, през август ми закъсня с 18 дни, след 2 отрицателни теста се престраших и утидох на лекар, ноооооо нищо. Гинекологът ми обясни, че УЖ няма от какво да се притеснявам и вероятно ми закъснява паради горещините, плажвете и евентуално се напрягам на работа. С мъжът ми се настроихме за бебе, но за жалост ми дойде, никога преди това не ми беше закъснявало, но от тогава взе да се случва всеки месец с по 1-2 дни. От тогава решихме да започнем сериозно бебеправене - но все още не се е получило, незнам вече дали да притеснявам и да търся проблема за зъксъснението на бебчо :( :( :(
« Отговор #16 -: Декември 07, 2010, 15:24:03 pm »
Здравей аз съм нова тук,но искам да те успокоя.Моят МЦ за 15 г. винаги е бил 29 дни,но откакто бебеправим вече няколко(три) месеца МЦ ми беше 42 ,27,31 дни.Предполагам,че не е съвпадение.На мен доки ми каза,че се дължи на емоционален стрес.
Стискам палци скоро да закъснява заради най-хубавата вест на света!
« Отговор #17 -: Декември 08, 2010, 15:57:07 pm »
 :youwoman: , даноооооо  :wink: