0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Търся д-р Бъчваров
« -: Декември 15, 2009, 12:25:45 pm »
Здравейте,момичета!Моля ви ако някоя от вас има актуален имейл на д-р Бъчваров от клиниката на Щерев да ми го даде.Искам да му благодаря,че преди 3 години без да познава нито мен,нито съпруга ми,без да получи и 1 ст. от нас,тъй като бяхме клиенти /нарочно употребих тази дума,защото в крайна сметка се почувствах клиент,а не пациент/ на друг лекар от клиниката се съгласи да коментира резултатите от микробиологията му по телефона,тъй като нашата лекарка каза да търсим него за коментар.Говорихме след края на работния ден на няколко пъти в рамките на 2-3 месеца,подробно ми обясни какво означават резултатите,отговори подробно и спокойно на въпросите ми,назначи лечение,коментира пак по телефона контролните изследвания,продължи лечението,в резултат на което след 2-3 месеца мъжа ми се изчисти от бактериите и точно в този момент забременях.Надявах се че ще дойде на деня на репродуктивното здраве в Бургас и лично ще му благодаря като го запозная със сина ми,но той не дойде.Вече 3 год. ме измъчва мисълта,че не съм благодарила на лекаря,който се отнесе много човешки с мен,прие присърце проблема ни,беше отзивчив,много внимателен и в крайна сметка ми помогна да гушна моето прекрасно момченце.
*

    Dolphin

  • ***
  • 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
Re: Търся д-р Бъчваров
« Отговор #1 -: Януари 07, 2010, 17:04:17 pm »
Здравй, поздравявам ви за прекрасното момченце и искрено се радвам за вас.
Съжалявам,че толкова късно отговарям, но чак сега попаднах на поста ти, дано някой друг се е отзовал по-бързо преди мен.
Ние сме пациенти на д-р Бъчваров, поддържаме постоянно връзка, заради тежката диагноза на мъжа ми. Ако искаш мога да ти дам личния му номер, за e-mail не знам.

 :D
Kìyevame ulte Eywa ngahu.