0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Нова седмична тема - 11.01-17.01 :)
« -: Януари 11, 2010, 10:29:06 am »
Успешна и ползотворна седмица :D
Едно кафенце от мен :wink:

Ще правя опит да спирам цигарите, да видим до къде ще го докарам. Имам още 4-5 цигари в кутията и след това КРАЙ :D
Ама като ме тресне нервата да видим :x А и мисля успоредно с това да започна да ходя на фитнес, за да не ми се отразява много на фигурата :lol:
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 10:43:04 am от Ники »

*
Re: Нова седмична тема - 11.01-17.01 :)
« Отговор #1 -: Януари 11, 2010, 10:40:23 am »
Абе мислех аз сутринта да пусна тема, ама само ще с еоплаквам, че на зле ми тръгна годината и викам, айде, да не съм на лош късмет и аз...
Като се започне с това, че проспах Нова Година (дълга история), почина Змими :(
Та вчера се прибрах най-после в София. И хоп-възпалено гърло, с налепи, ужас. Тази сутрин си скапах Уиндоуса на компа у дома, а като дойдох на работа си скапах Флекс Тайпа, а тук има защити и не можеш да инсталираш нищо сам. Но го оправихме...Абе, какво да говоря, не е лесно да си Мимка....
Но ако изключим това-времето е хубаво, пак съм си на работа, напълняла с 3 кила... :lol: :lol: :lol:
Желая слънчев и усмихнат ден на всички  :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #2 -: Януари 11, 2010, 15:33:33 pm »
              :D Добър ден!
     :D Спорна и здравословна седмица на всички!

И следобедна закусчица... :wink:
*
« Отговор #3 -: Януари 11, 2010, 16:25:21 pm »
Честита ни нова седмична темичка!  :lol: Ако денят се познава по сутринта, а седмицата - по понеделника, то тя ще е слънчева, топла и напрегната... според мен.  :( :lol: :wink: Днес ми е доста нервно и тегаво. :( Но, какво да се прави, ще избутаме  и днешния ден.  :wink: :lol:
Ники, мерси за темата и за кафето!  :lol: Успешна кауза в борбата с тютюнопушенето!  :wink: :lol:
Бари, мерси и на теб за следобедната закусчица, но ще се въздържа от нея, тъй като сме на диета с мъжо.  :( Много се кефя на лентичката ти!  :wink: Как успя?  :lol:
Мимчи, добре си се завърнала у шопско!  :lol: Гледам още от първия ден взе да ги строяваш и преброяваш за среща!  :lol: Дано те напусне тоя карък вече тази година. Моите съболезнования за Змими!  :(
Аз вчера цял ден се занимавах с компа си в къщи, най-после ми остана време и за него. Инсталирах ОС, програми и всичко, за което се сетя!  :wink: :lol:
Хайде, желая ви хубав ден, ама тъй като май почти вече е свършил - още по-хубава вечер ви желая!!!  :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

*
« Отговор #4 -: Януари 11, 2010, 20:32:19 pm »
Хайде и аз да се подредя под Душка :D
Първата седмица мина и замина,а аз още не мога да вляза в час, ама нормално е след 10 дена почивка.
Ха дано тази да е по спорна :)
Спокойна вечер дами! :D
*
« Отговор #5 -: Януари 11, 2010, 21:42:59 pm »
Здравейте и от мен!  :)

Нека новата седмица ви донесе много здраве, положителни емоции и мааалко по-топло време!

и към него

*

baracuda

• 5348
« Отговор #6 -: Януари 11, 2010, 21:56:25 pm »
Бари, мерси и на теб за следобедната закусчица, но ще се въздържа от нея, тъй като сме на диета с мъжо.  :( Много се кефя на лентичката ти!  :wink: Как успя?  :lol:...
   :wink: Хи,хи,не ме питай!По цял ден се носим на ръце,едва успявам да хапна ,на две на три.А пък мъжа ми един прекрасен ден и две гири ми донесе от някъде...то по-голям намек от това няма... :wink: Ще трябва да се стягам!Иначе диета не мога да пазя,просто освирепявам от глад,направо ви завиждам как сте се мобилизирали със половинката ти.Успех с диетата!...И лека вечер на всички! :D
*
« Отговор #7 -: Януари 13, 2010, 01:35:55 am »

Да ви е сладко, сладурки  :D

П.п. Ах, морето!  :D :D :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #8 -: Януари 13, 2010, 09:04:26 am »
Добро утро!  :lol: Гледам пак пустош е настанала тук! :(
След вчерашния пролетен ден, днес май зимата смята да припомня за себе си.  :(
А настроените ми е правопропорционално на времето.  :wink: :lol:
Някой няма ли да предложи нещо за ядене?  :( Умирам от глад!  :eating: :hungry:
Хубав ден ви желая!  :lol:

*
« Отговор #9 -: Януари 13, 2010, 09:10:46 am »
Душе заповядай мила!

Ани, благодарности за готиното кафенце, а и приятната атмосфера!!!  :D
Спорен ден!
*
« Отговор #10 -: Януари 13, 2010, 11:13:49 am »
Хайде и тук да ви почерпя, че днес Дидето остаря :D

И нещо за тези които са на диета :lol: :lol: :lol:

Благодаря Ви за хубавите пожелания, за подаръка, ииииииииии много виииииииииииии обичам, ама вие си знаете!!!
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 12:08:28 pm от Breiv »
*
« Отговор #11 -: Януари 13, 2010, 11:58:10 am »
petqst, благодаря ти, миличка, че помисли за една изтерзана душа... :( :lol:
аnmar, извинявай, че не съм ти забелязала кафенцето, ама и ти пък по кое време си го правила?  :lol: А, като искаш море - хайде идвай!  :wink: :lol:
Breiv, да ти честитя и тук рождения ден. Ти си знаеш, какво ти желаем всички.
Мерси за почерпката!  :lol: :wink: :lol:

*

baracuda

• 5348
« Отговор #12 -: Януари 13, 2010, 14:16:25 pm »
 :D Честит празник,Breiv !Бъди здрава и обичана!  :flower:...И сбъдни мечтите си! :wink:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #13 -: Януари 13, 2010, 18:38:50 pm »
Breiv  ,поздрави и тук!

След тази почерпка  започна едно слюноотделяне  :lol:
Аз исках да почерпя за здравето на свеки -вчера бе именничка-да ни е жива и здрава   и все така да се  разбираме.Та нещо в нейн стил от мен: