0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Компании от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) ще дарят над 20 хил. лева за две каузи - безплатни ин-витро процедури за финансово затруднени семейства и повишаване на осведомеността и превенция на рака на гърдата. Средствата са събрани от близо 100 представители на отговорния бизнес в България, които взели участие в благотворителния търг, организиран от БФБЛ за втора поредна година.

Миналата година, вследствие на дарените 15 хил. лева за ин-витро процедури, две семейства вече са родители, а още две бебета се очаква да се родят в следващите няколко месеца.

източник:
http://www.karieri.bg/karieri/biznes_s_kauza/841045_biznesut_dariava_sredstva_za_in-vitro_proceduri_i/

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
добре работи българският топ бизнес... цели 20 хиляди лева са събрали. от 100 отговорни бизнес лидери.
Зачатие събра към 13 хиляди, ако не ме лъже паметта.

извинявай Ани, в случая не споделям позитивното настроение... черногледа съм, знам.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!