Моми4ета кажете ми,аz днес направих ЦС,сутринта на 12 ден от цик. zастото не ми се 4ака6е до другия месец,а едва в4ера полу4их направление така се полу4и,,ре3ултата е еднта тръба zапу6ена,другата идеална,и не ра3брах кое то4но каzаха мие доста тясно,мисля 4е 3а церв.канал е ставало въпрос(не раzбрах от немски ,в една австрийска 4астна клиника ходих zастото живея тук zасега,та с бедния ми немски не раzбрах )докторката каzа 4е поради тясното това можело да било проблема досега ,но тя го оправила била,бил наред ве4е ,по нейните думи,та въпросите ми са
въ3можно лие да ми го отвори тоя канал по време на цветна снимка,
zасто нямям никаква кръв,а тук 4ета с дни имат,
не ме боля особено,бе6е неприятно малко ,но не и болеzнено ,5 мин.
да мисля ли 4е просто тук лекарите пипат по добре или да мисля 4е несто таzи докторка не ми е направила снимката като хората и да хода да права пак.неzнам обърках се след 4етеното тук....
отделно,ми се иска да пробваме днес нали съм в ову ве4е,(дано пусне преz отворената тръба)сности оба4е направихме първото сно6ение от цикъла,и много искам да се уверя 4е след контрастното днес със сигурност бременност няма,до днес,глупав въпрос но ме тревожи,3 години няма бременност ,не вярвам и сега да има от сности то4но но ако има ,...е малък 6анса да оцелее след снимката днес нали,аz в това се надявам...,после февруари,с цикъла по4вам кломифен и инсеминция,,...какви са ми 6ансовете zа успех кажете ми моляß
От Мод: Моля пиши на нормална кирилица, а не на маймуца или ползвай КРЕДОР