Кои хормони сте изследвали? Със сигурност има причина за аномалиите в цикъла ти.
Ехография на щитовидната жлеза правили ли сте?
Здравей fatalwomen,
изследвала съм 2 пъти стандартните хормони:FSH,LH,PROL,E2 на3-5ден
Що се отнася до щитовидната жлеза имах проблем с нея миналата зима,но бяха временни.Ето какво имам предвид:Ноември.2008г.без видима причина(стрес или наследствена предразположеност)ми се увеличи видимо жлезата+повишена температура две седмици без да съм болна+сърцебиене.Уплаших се и отидох на ендокринолог.Още след ехографията доктора ми каза да отивам в София да ми режат жлезата-диагноза тиреотоксикоза, и ми предписа Пропицил.Каза че само с лекарства трябва да се лекувам минимум 1,5год. и шанса за излекуване е 50%.Направих изследвания на щитовидни хормони(TSH,FT4)-резултати потвърждаващи диагнозата.Паникьосах се тотално.Намерих връзки в София при специалист и януари бях там.До тук зле.Обаче какво следва...След 1,5 месеца пиене на Пропицил симптомите изчезват-всичките.Ехографията в София-много добра.Пълни изследвания в Софийска лаборатория-резултати отлични.Лекарката там каза,че за нея съм здрава и да не предприемам нищо.Оттогава нищо не съм пила и нищо не чувствам да ми има.Четох ,че рядко,но има случаи на временна тиреотоксикоза и заключих, че моя случай е такъв.
Това е общо взето.Някакви идеи???